LifeStyle

Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker în România le aduce cumpărătorilor mii de premii garantate şi reduceri la mii de produse

La aniversarea celor 15 ani de activitate pe piaţa locală, Praktiker îşi răsplăteşte clienţii cu mii de premii garantate. „Unele premii chiar merită câştigate”, de aceea Praktiker România le aduce cumpărătorilor o maşină KIA RIO, 27 de vacanţe în Turcia şi mii de vouchere valorice sau cu discount. În plus, Praktiker le dăruieşte clienţilor săi cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY până în prezent: un apartament cu 4 camere în Bucureşti, în Palladium Residence.

De 15 ani, Praktiker România reuşeşte să transforme casele milioanelor de clienţi care trec pragul magazinelor sale în „acasă”, menţinându-se aproape de dorinţele şi aşteptările lor prin oferta de produse de calitate superioară, la preţuri competitive în piaţă.

La început de toamnă, clienții care achiziţionează produse în valoare de cel puțin 150 lei pe un singur bon fiscal primesc automat la casele de marcat un talon răzuibil cu premii garantate constând în: 1 maşină KIA RIO, 27 de vacanţe pentru 2 persoane în Turcia şi mii de vouchere de până la 30 lei sau cu discount de până la 10%. Campania se desfăşoară în perioada 6-26 septembrie şi se adresează tuturor celor care achiziţionează articole din orice magazin Praktiker din România sau direct din magazinul online www.praktiker.ro.

În anul aniversar, retailerul DIY le oferă clienţilor posibilitatea de a câştiga un apartament la cheie în Bucureşti, în complexul Palladium Residence. Toţi cei care cumpără produse de cel puţin 500 lei din magazinele Praktiker sau din magazinul online, până la data de 30 septembrie, pot participa la tombola  Praktiker, înscriindu-se prin SMS sau direct pe site-ul companiei.

15 ani de activitate Praktiker pe piața de bricolaj DIY din România nu pot fi sărbătoriți altfel decât alături de clienţii noştri fideli. Cu ajutorul lor am reușit să creștem şi ne-am dezvoltat reţeaua naţională, pentru că ne-au dorit aproape de planurile şi dorinţele lor în materie de construcţii, amenajări şi decoraţiuni. Ca semn de recunoaştere pentru cei 15 ani în care ne-au fost alături, le-am pregătit în magazinele Praktiker din toată ţara şi în magazinul online mii de premii garantate şi mii de oferte aniversare cu preţuri avantajoase. Este un moment special pentru noi, pe care dorim să-l sărbătorim împreună cu toţi cumpărătorii Praktiker şi suntem încântați că prin această acţiune putem să le oferim bucuria de a face parte din povestea Praktiker. ” spune Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România.

Multe alte surprize destinate celor care vor veni la cumpărături în perioada aniversară îi aşteaptă pe clienţi în magazinele Praktiker din toată ţara. În plus, clienţii vor putea beneficia de preţuri aniversare la mii  de produse precum: bibliotecă Amira (419,90 lei), uşă MDF cu geam (349 lei), canapea Opera cu 3 locuri (1.199 lei), dormitor Rossa (549,90 lei), saltea ortopedică Ergolux (199,90 lei), lenjerie de pat pentru 2 persoane (79,99 lei), set mobilier masă şi 4 scaune (499,90 lei), bucătărie Karina (299,90 lei), faianţă Allegria (18,49 lei/mp), parchet laminat Floorfix 8 mm (19,49 lei/mp), gresie porţelanată Forum (19,99 lei/m2), set duș Quadra (39,99 lei), set mobilier baie 65 cm (469,90 lei), centrală HS Premium 24 kw (2.549 lei), vopsea lavabilă colorată Pastel 8,5 l (59,99 lei), dar şi multe altele.

Detaliile sunt disponibile în magazinele Praktiker din ţară şi în regulamentul campaniei, pe www.praktiker.ro.

Related posts

5 surse ale mirosurilor neplăcute din casa ta și cum să scapi de ele

Adina Meyers

Michael Stein, designer KLUDI: „Baia incepe sa semene tot mai mult cu un living”

Adina Meyers

Dimineți magice printr-o apăsare de buton

Adina Meyers