Iubești marea? Atunci, amenajarea casei tale te poate ajuta să te simți mereu ca într-o vacanță la mare.

Camera de zi

Alegerea unei cuverturi albastre și a unui tablou care să reprezinte marea, precum și expunerea unor aranjamente de stuf și papură, vor integra camera de zi în decorul dorit. Nu ar trebui să lipsească nici obiectele decorative concepute din elemente naturale.

Camera copilului

Oferă multă libertate în amenajare și lasă mai mult loc imaginației. Dacă micuțul sau micuții voștri sunt atrași de apă și viețuitoare subacvatice, puteți transforma acest spațiu într-un mic univers marin. Pictarea pereților trebuie să includă apa și plantele subacvatice, iar accesoriile pot lua forma unor peștișori sau delfini. În această categorie includem covorașul, pernuțele, suporturile pentru jucării etc. Culorile trebuie să fie vesele și stimulative, iar în acest context sunt de preferat galbenul și albastrul.

Baia

Este cert că doriți ca și amenajarea băii să fie de inspirație marină. Posibilitățile sunt nelimitate, important este să găsiți ceea ce vi se potrivește. Gresia și/sau faianța pot fi alese în culori relevante, precum: albastru, bleu sau, se poate realiza o îmbinare a acestor culori. De asemenea, suporturile pentru pastă și periuța de dinți, pentru săpun, produse cosmetice etc. pot avea diverse forme, modele sau desene care să amintească de mare. De exemplu, un suport pentru săpun sub formă de soare sau de scoică, un coș pentru rufe realizat din material exotic sunt doar două idei care vă pot ajuta în decorarea băii în stil maritim. În plus, puteți folosi halate de baie și prosoape care să conțină desene cu pești, soare și chiar nori. Tot acest proces nu poate fi considerat încheiat fără folosirea unui odorizant cu arome marine.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Culorile din bucataria ta

Adina Meyers

HA.RO debutează cu succes în Brașov și își propune să ajungă în toată țara

Adina Meyers

Cămin cozy, cu piese rare, dintr-o şură bănăţeană

Adina Meyers