Alegerea invelitorii pentru acoperis se face in functie de mai multe criterii, printre care se numara panta acoperisului, stilul cladirii, precum si bugetul avut la dispozitie. O solutie foarte buna este cea a tiglelor ceramice cu format mare, XXL, pe care TONDACH Romania vi le pune la dispozitie intr-o gama larga de tipuri, pentru orice fel de casa.

Acoperisurile ceramice reprezinta o solutie optima pentru proiectele de casa care au in vedere un acoperis inclinat. Avantajele sunt considerabile: in primul rand, este vorba despre durabilitatea mare a acestor invelitori, iar apoi, despre confortul interior obtinut datorita utilizarii unor materiale ecologice. Procesul de productie a acestora implica numai materiale 100% naturale, care au o durata de viata de 100 de ani si beneficiaza de o garantie de 33 de ani. Durabilitatea foarte mare si, in special, pretul mult mai avantajos comparativ cu cel al altor solutii fac din tigla ceramica o solutie ideala, in conditiile actuale de criza. Tigla ceramica poate fi o solutie „pentru toate buzunarele”, care confera maximum de eleganta la preturi acceptabile.

Tigla ceramica TONDACH cu format mare
Pentru proiectele economice privind solutiile de acoperisuri, TONDACH Romania propune tigla ceramica XXL, care prezinta nenumarate avantaje. Printre acestea, se numara: pret extrem de competitiv pe metru patrat (se folosesc incepand cu 8,8 bucati de tigla), consum redus de material lemnos pentru sarpanta, volum mai mic de manopera, manipulare rapida, montaj usor, greutate redusa pe metru patrat. Din punct de vedere estetic, aceste tigle sunt disponibile intr-o gama foarte variata de forme si culori.

Gama de culori pentru tiglele cu format mare este: teracota si angoba rosu, maro, maro aramiu si antracit. Bolero, cu liniile sale discrete si elegante, incununeaza arhitectura cladirilor in stil modern, Rumba confera acoperisului un aer mediteranean prin formele sale arcuite, Twist reprezinta imbinarea perfecta intre practic si estetic, oferind suprafete care incanta privirea, iar Tango+ innobileaza orice locuinta prin eleganta fina si stilul impunator.

Twist, alegerea perfecta

Datorita raportului perfect dintre functionalitate si design, tigla economica Twist cu format mare devine una dintre optiunile preferate ale romanilor, mai ales ca, prin gama de culori si forme, se poate adresa oricarui tip de client. Avand dimensiunile de 30 x 50 cm, greutatea de 3,60 kg si fiind necesare doar 8,8-9,3 bucati de tigle Twist pentru acoperirea unui metru patrat de acoperis, se obtin economii substantiale de material, care pot depasi 25%. Disponibile si in culoarea antracit, invelitorile din tigle ceramice Twist se bucura de eleganta si personalitate speciale. Este de remarcat faptul ca, in cazul proiectului de casa e4, cu un consum energetic scazut, propus de Wienerberger, pentru acoperis a fost ales un model modern de tigla ceramica TONDACH®, cu format mare, si anume Twist antracit.

Deasemenea, nu mai putin important, tiglele Twist sunt in promotie an luna mai.

TANGO+, eleganta si stil
O alta solutie economica o reprezinta tiglele ceramice Tango+, care prin eleganta si stilul impunator pot innobila orice locuinta. Suprafata este simpla si placuta. Ca si in cazul tiglei Twist, Tango+ permite lasarea unei distante variabile intre sipci. Din acest motiv, ambele tipuri de tigla sunt ideale pentru reconstruirea acoperisurilor vechi.

Dimensiunile, greutatea si necesarul pe metru patrat pentru Tango+ sunt identice ca cele ale tiglei Twist (30 x 50 cm, greutate: 3,6 kg, 8,8-9,3 bucati/mp). Gama de culori cuprinde teracotta, antracit, maro si glazuri Amadeus.

Un  aspect deosebit de  important il reprezinta faptul ca TONDACH Romania propune solutii complete pentru acoperis, asigurand  accesoriile si elementele de siguranta  necesare, de la izolatie si pana la scarile de acces, parazapezi ori treceri pentru antena de satelit iar  aceste elemente se potrivesc cu succes tiglelor ceramice XXL.

Tiglele ceramice cu dimensiuni mari reprezinta cea mai buna recomandare pentru proiectele economice. Frumoasele case prezentate in acest material au ca specific acoperisurile cu invelitori din tigla ceramica TONDACH XXL, care se deosebesc prin prestanta si nobletea materialului si care, in plus, sunt solutii economice. Acestea reprezinta produse naturale, realizate numai pe baza de materiale naturale (argila, apa, aer si foc), autentice si care, prin insasi natura lor, creeaza stil si personalitate.

Tiglele ceramice XXL sunt o solutie „pentru toate buzunarele”, confera maximum de eleganta si se potrivesc oricarui stil si tip de proiect de casa, de la cele clasice pana la cele rustice sau moderne, cu acoperis dinamic, foarte spectaculos, in multe ape.

Proiect casa moderna de inspiratie traditionala, arh. Gabriel Georgescu, tel.: 0727.252.525, www.arhitectgabrielgeorgescu.ro, ntd_arhitect@yahoo.com

Related posts

Care sunt etapele de construcție a unei rețele de canalizare 

Adina Meyers

Bateriile Pro de la Husqvarna, unele dintre cele mai performante piese de drujba

Adina Meyers

4 soluţii ecologice pentru a izola fonic locuinţa

Adina Meyers