Îți plac foarte multe culori și nu te poți decide în legătură cu nuanțele potrivite pentru locuința ta? Noi îți propunem o variantă îndrăzneață: albul. Poți alege câteva elemente albe pe care mai apoi să le „accesorizeziˮ cu cele în nuanțe de albastru, roșu, turcoaz, verde etc.

Dacă ar trebui să participăm la un joc de improvizație și să găsim un echivalent al acestei culori din domeniul modei, un posibil răspuns ar putea fi rochia neagră; celebra rochie neagră. La fel ca aceasta, albul înseamnă simplitate, eleganță, rafinament și bun gust. Este mereu la modă – nu contează dacă afară este iarnă, primăvară, vară sau toamnă. Așadar, indiferent de temperaturile exterioare, vei avea o locuință amenajată în tendințe.

Un alt argument în favoarea albului este următorul: se „adapteazăˮ oricărui stil de amenajare. Fie că este vorba de cel clasic, modern, vintage, industrial etc. elementele albe vor evidenția foarte bine designul ales de tine.

În plus, poți folosi albul în orice încăpere a căminului tău. Astfel, spațiile vor părea mult mai generoase și mai aerisite.

Prin urmare, poți alege piese cu un design simplu sau complex, cu forme minimaliste sau avangardiste – fie  că vorbim de fotolii sau corpuri de iluminat efectul va fi unul senzațional.

Dacă îți este teamă de aspectul menținerii curățeniei nu trebuie să îți faci prea multe griji. Poți alege, de exemplu, variante de tapițerie cu huse detașabile, ușor de curățat.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini cu obiecte albe. Ce părere ai? S-ar potrivi în casa ta?

Sursă foto: www.bonami.ro

  

 

 

 

Related posts

Moscheea vrajita

Adina Meyers

Caracteristicile valoroase ale unui suport prosoape baie de calitate superioara

Adina Meyers

Majoritatea persoanelor prefera lenjeriile de pat din bumbac

Adina Meyers