Practic

Ai un balcon mic? Iata cateva sfaturi pentru a-l face sa para mai mare

La bloc, de foarte multe ori avem balcoane mici si stramte, iar pe timpul verii sau al primaverii, am vrea sa ne asezam acolo si sa savuram o cafea, linistiti. Dar ce facem atunci cand spatiul din balcon este prea mic?

Ei bine, pentru o astfel de problema, avem numeroase optiuni. Masutele mici sunt la mare cautare, dar cele care se strang usor si ofera mai multe optiuni de folosire sunt perfecte pentru spatiile mici din balcoane.

O recomandare perfecta pentru a infrumuseta balcoanele este si amenajarea cu flori si colorate, dar care sa nu aiba dimensiuni foarte mari, pentru a nu aglomera si mai mult locul.

Situatia perfecta este atunci cand piesele de mobilier de pe balcon sunt din lemn, fie cumparate sau chiar facute in casa.

Mesele rabatabile sunt printre obiectele care contribuie la economisirea spatiului in aceste spatii mici. De asemenea, pot fi folosite si minibaruri care pot fi prinse de balustrada balconului. 

Cateva astfel de masute pot fi vazute in galeria foto. Multe dintre ele sunt practice si pot fi construite de oricine care are ceva imaginatie.

Related posts

Livingul transformat in dormitorul copiilor

Adina Meyers

Amenajarea unui living open space cu materiale de designer

Adina Meyers

Cum se curata si se indeparteaza petele de pe pardoselile laminate

Adina Meyers