LifeStyle

Afla care sunt beneficiile dedicate performantei pentru sisteme de interfonie si tehnologii de ultima generatie

In varianta clasica – interfoane cu functie audio si control al accesului – sau in varianta cu functie video integrata, orice astfel de echipament reprezinta un element esential pentru securizarea unei cladiri.

Fiind primul filtru intre vizitatori si utilizatorii unei cladiri – spatii de birouri, spatii rezidentiale – aceste echipamente electronice si sisteme de interfonie pot fi conectate cu alte sisteme complexe instalate pentru securizarea si monitorizarea accesului in interior.

Avantajele generate de sistemele de interfonie si videointerfonie

Dintre facilitatile oferite de tehnologia dezvoltata pentru securitatea cladirilor, sistemele de interfonie video si audio se incadreaza in categoria celor mai accesibile resurse pentru protejarea si siguranta utilizatorilor unui anumit spatiu.

– Securizare maxima prin controlul accesului – Sistemele de interfonie sunt proiectate pentru a face conexiunea intre interiorul cladirii si unitatea exterioara a usii / portii frontale prin instalarea dispozitivelor corespunzatoare (aparate care contin difuzor, microfon si butoane pentru controlul accesului).

Fiind dispozitive de comunicare bidirectionale, este facilitata comunicarea interior-exterior, iar beneficiarii pot decide daca permit accesul in cladire.

Aceste sisteme sunt utile pentru securizarea locuintelor personale, spatiilor rezidentiale, cladirilor de companii si spatiilor industriale.

Totodata ele pot fi conectate cu un sistem supraveghere CCTV pentru inregistrarea permanenta a activitatii intreprinse in exterior, datele stocate fiind utile in cazul in care are loc un caz de intrare prin efractie sau alte incidente.

– Monitorizarea constanta – Pe langa utilitatea de baza – facilitarea si functia de control acces – sistemele de interfonie reprezinta o componenta utila in crearea unui sistem de supraveghere care asigura monitorizarea constanta, prin interconectarea cu un sistem de supraveghere de tip televiziune cu circuit inchise.

Monitorizarea constanta prin montarea unei camere de supraveghere care transmite informatii video si alte date utile este recunoscuta drept un element descurajator pentru savarsirea infractiunilor de tipul intrare prin efractie si posibilitatea identificarii rapide in cazul in care astfel de incidente au loc.

– Confortul utilizatorilor – Cele mai performante sisteme interfonie si videointerfonie sunt conectate wireless, fapt care asigura cel ridicat grad de confort pentru utilizatori.

Acestea pot fi accesate si operate fara a fi nevoie ca utilizatorii sa se deplaseze ori de cate ori este solicitat accesul din exterior.

Specialistii Helinick recomanda instalarea sistemelor de interfonie pentru spatiile rezidentiale, comerciale si industriale pentru imbunatatirea securitatii si dezvoltarea modalitatilor de comunicare – audio si video.

Pentru informatii privind costurile de instalare, caracteristicile tehnice oferite si procedurile de montaj, contactati unul dintre reprezentantii companiei.

Vizualizati serviciile si solutiile complexe Helinick.ro

Puteti beneficia de serviciile oferite de compania Helinick indiferent de locatia dvs.

Reteaua de reprezentante este extinsa pentru a acoperi intreaga suprafata a tarii, prin existenta sediilor in anumite puncte cheie.

Reprezentantii companiei va pot oferi informatiile necesare, servicii de instalare, mentenanta si interventii in regim de urgenta.

Date utile

Sediul Helinick – Str.Eraclie Arion, Nr.4, Bucuresti, Sector 1.

– Telefon – 021 404 44 44

– E-mail – office@helinick.ro

Reprezentante Helinick

021 410 09 23 / 021 411 54 87 – Numere de telefon disponibile pentru toate reprezentantele Helinick din Romania.

– Iasi – serviceiasi@helinick.r

– Constanta – constanta@helinick.ro

– Craiova – servicecraiova@helinick.ro

– Galati – servicegalati@helinick.ro

– Brasov – service@helinick.ro

Related posts

Câștigătorii WunderDesign – design de produs responsabil

Adina Meyers

Descoperire: Persoanele asimptomatice care au COVID-19 NU transmit virusul

Adina Meyers

Marinarea, mai simplă că niciodată

Adina Meyers