Piata constructiilor este in plina dezvoltare si schimbare, in special datorita noilor tehnologii si materiale dezvoltate, a trendurilor internationale dar si din cauza schimbarilor climatice care au indreptat atentia specialistilor spre dezvoltarea de materiale durabile.

O alegere din ce in ce mai intalnita o reprezinta acoperisurile metalice, insa contractarea unei companii care asigura accesorii tigla metalica corespunzatoare este esentiala.

Acoperisurile metalice au numeroase beneficii

Insa devin cu adevarat rezistente atunci cand sunt montate de specialisti care folosesc accesorii potrivite fiecarui proiect in parte. Aceste accesorii isi gasesc utilitatea prin finalizarea acoperisului, oferindu-i rezistenta la fenomentele meteorologice.

Pe cand unele accesorii dirijeaza apa catre sistemele de scurgere, altele au rolul de a nu permite zapezii sa se acumuleze si sa blocheze caile de apa.

Folosirea de accesorii tigla metalica de calitate asigura durabilitatea renumita a acoperisurilor de acest fel. In plus, acoperisurile metalice etanse reusesc sa reflecte caldura vara si sa o mentina mai mult in interiorul cladirii iarna.

Desi unii considera acoperisurile clasice mai atractive, cele metalice au un aspect foarte modern, iar gama variata de culori ale placilor si accesoriilor le face sa se potriveasca oricarei cladiri.

Asadar, aceste accesorii sunt indispensabile acoperisurilor cu adevarat durabile. Din nou, rolul lor este de a completa placile, oferindu-le rezistenta, de a oferi protectie in fata fenomenelor meteo si infiltratiilor de apa si a prelungi per ansamblu eficienta acoperisului.

BDM Roof System ofera servicii de  montare acoperisuri unde accesorile folosite sunt de cea mai inalta calitate, de la branduri cunoscute pentru produsele de top.

In functie de tipul lucrarii, se pot folosi o sumedenie de accesorii tigla metalica, insa cele mai cunoscute si utilizate sunt urmatoarele:

– Borduri – Bordura fronton normala sau sub tigla, dolie, bordura streasina, bordura la perete etc.; au in general rolul de a inchide acoperisul si de a redirija apa sau impedica infiltrarea ei;

– Coame – Coama mare, coama mica semirotunda, capac coama, accesoriu de inchidere coama;  sunt folosite in partea superioara a acoperisului si impedica atat inflitratiile de apa cat si accesul pasarilor;

– Opritoare de zapada – Pot fi simple sau omega, cele din urma fiind o alternativa sigura la cele obisnuite; rolul lor este de a nu permite zapezii sa sa deplaseze inoportun;

– Benzi – Banda bituminoasa sau banda de etansare universala; sunt folosite pentru izolare, hidroizolare sau etansare;

– Alte accesorii – pe langa accesoriile mai mari gasim si diverse tipuri de suruburi folosite pentru fixarea placilor, precum si piese pentru cosurile de fum, menite sa impiedice inflitrarea apei pe marginile acestora.

Un acoperis metalic nu este neaparat o structura simpla, insa echipele de montatori profesionisti realizeaza cu usurinta astfel de lucrari, bazandu-se pe experienta vasta si pe materiale si accesorii tigla metalica de incredere.

Desi investitia in astfel de acoperisuri este mai mare, durata de viata este mai mult decat dubla fata de acoperisurile din tigla clasica.

BDM Roof System ofera clientilor servicii specializate de la A la Z, de la analiza atenta a proictului si oferirea de consultanta profesionala pana la montarea ultimelor accesorii ale acoperisului.

Pozitionandu-se puternic pe piata romaneasca, magazinul online Acoperisuri.info ofera garantia lucrarilor si a profesionalismului pentru a te bucura de lucrari longevive. Garantiile, clientii multumiti si numarul mare de proiecte realizate atesta cu succes abordarea excelenta a companiei.

Date de contact

Telefon: 0756 112 111

E-mail: office@bdmacoperis.ro

Related posts

Casele “in oglinda” solutii pentru familiile mari

Adina Meyers

Tunelul solar – 100% lumina naturala unde nu credeam ca este posibil

Adina Meyers

Cele 4 condiții pentru a realiza o izolarie fonică optimă în locuință!

Adina Meyers