LifeStyle

Acoperisul Umbrella – Un brand nou predestinat protectiei!

Materia prima face diferenta – tabla suedeza SSAB

“Pentru a satisface cele mai inalte exigente ale clientilor nostri, in cadrul companiei am condus cercetari permanente pentru perfectionarea produselor. Fara o materie prima de calitate superioara nu am fi putut duce la realizare planurile noastre. Din acest motiv am ales sa lucram cu producatorul de tabla din otel, concernul suedez SSAB. Am testat mai multe modele de tabla care pe parcursul procesului de productie prezentau diferite slabiciuni. Colaborarea cu SSAB ne face mandri sa afirmam faptul ca produsele ROOFART se ridica la cele mai inalte standarde, respecta normele si directivele europene privind protectia mediului dar cel mai important, ofera o garantie testata clientului final.”, Ilarion Ursu, Director General ROOFART Rainwater Systems.

Testata in condițiile aprige din Scandinavia, tabla Prelaq Nova produsa de concernul suedez SSAB din care este realizata tigla metalica Umbrella Premium, prezinta toate calitațile și avantajele pentru un acoperiș durabil: protecția UV si la coroziune, luciul excelent si mentinerea in timp a culorii, rezistența la zgarieturi, durabilitatea pana la 100˚C, proprietatile anti-alunecare la deplasarea persoanelor pe acoperiș sau in momentul manevrarii.

Marcin Parczewski, Sales Manager CEE, afirma: “Compania SSAB este lider in producerea otelului de duritate inalta. Acest otel este folosit la fabricarea de utilaje grele, containere, autobuze, mai ales la fabricarea sistemelor de siguranta la automobile. Producerea otelului are o istorie foarte lunga in Suedia. SSAB inseamna Compania Bursiera de Otel Suedez. Avem o experienta bogata in producerea otelului si cunostinte foarte multe in procesul de productie.

Materia prima folosita la producerea sistemelor pluviale este un bun exemplu a produsului de inalta calitate, produsul trebuie sa reziste la incarcaturi ridicate, sa fie usor de modelat si culoarea trebuie sa reziste foarte mult timp. Aproape toti producatorii din peninsula Scandinava ce folosesc otel, utilizeaza produsul nostru. SSAB detine parteneriate doar cu companiile care au cerinte de calitate la fel ca noi, companii care vor sa creeze produse de cea mai inalta calitate, de aceea compania ROOFART Romania este un exemplu perfect de o astfel de companie.

Am inceput colaborarea cu aceasta in anul 2008, sunt deja 5 ani de atunci si pot spune ca este un parteneriat perfect intre furnizor si client, am vazut produsele lor si sunt cu siguranta de calitate europeana”, a declarat Dl. Parczewski.

Acoperisul – umbrela casei

Denumirea tiglei metalice, Umbrella, este cat se poate de sugestiva. “Faptul ca am comercializat pana in prezent sisteme de preluare a apelor pluviale ne-a facut sa ne gandim ca este momentul sa oferim clientilor nostri si „elementul de protectie”.. si ce ne protejeaza mai bine decat o umbrela in zilele mohorate si ploioase?! Denumirea este usor de retinut si speram ca partenerii ROOFART sa fie receptivi la creativitatea rezultata dintr-un produs cat se poate de practic iar efectul lansarii acestuia in piata sa aiba ecou in volumul productiei!” sustine Maria Moldovan, Specialist Marketing.

Un produs romanesc – Un sistem complet de la acelasi producator

Montajul unui sistem complet de acoperis de la un singur producator reduce semnificativ riscul de aparitie a problemelor tehnice sau estetice (imbinarea precara a elementelor, diferente de nuante intre produse, decolorarea diferita in timp sau pierderea luciului, probleme de montaj sau garantie etc.).

Țigla metalica Umbrella Premium, produsa in Romania incepand cu luna septembrie 2013, intregește gama de produse realizate de compania ROOFART. Materia prima de cea mai inalta calitate, utilajele performante și nivelul ridicat de pregatire al angajaților, sunt ingredientele unui produs menit sa dureze!

“Am optat pentru achizitia unui utilaj nou, de ultima generatie, produs de o companie finlandeza cu o experienta vasta de 44 de ani in domeniu. A produs peste 860 de astfel de linii de productie a tiglei metalice fapt ce a contribuit la perfectionarea si dezvoltarea continua a proceselor tehnologice astfel incat produsul finit sa intruneasca toate asteptarile atat din punct de vedere tehnic cat si estetic” spune Valeriu Cevdar, Inginer Sef din cadrul ROOFART.

Tigla metalica este disponibila la comanda incepand cu luna septembrie 2013, in diferite culori, in reteaua de distribuitori ROOFART. Contactati-ne direct sau vizitati www.roofart.ro.

 

 

 

Related posts

Gateste gustos si sanatos in noul an, cu ajutorul promotiei Electrolux

Adina Meyers

Proctinum cremă – un nou dispozitiv medical împotriva hemoroizilor!

Adina Meyers

Podravka Romania contribuie la masa calda a celor mai putin norocosi

Adina Meyers