Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Accesorii de birou colorate pentru orice persoana cu imaginatie

Atunci cand ne accesorizam biroul, lucrurile care dau o personalitate locului sunt, de cele mai multe ori, obiectele pe care le si folosim in fiecare zi. De la creioane la caiete sau agende sau de la pineze la modul in care ne aranjam fotografiile pe birou, toate acestea conteaza nespus de mult daca vrem sa muncim cu drag si spor in fata biroului.

Dar cum ne accesorizam biroul in asa fel incat sa ne distram, iar cei care ne viziteaza sa ramana surprinsi de accesoriile noastre?
Ei bine, pentru a face cat mai bine acest lucru, trebuie sa ne formam un stil personal si unic prin care ne identificam. Spre exemplu, daca suntem o fire care are o predispozitie catre calatorii, putem sa ne accesorizam biroul cu o harta pe un panou de pluta, iar pinezele alese pot avea unele dintre cele mai interesante forme, precum cele de mai jos, pe care le puteti gasi pe Bonami.ro.

Set piuneze Design Ideas MapMarker disponibile pe Bonami.ro / Foto: www.bonami.ro

In schimb, daca sunteti o fire creative, puteti alege un set de creioane cu harti desenate pee le, iar radierele pe care le veti folosi pentru a le ascute pot avea forme de animale simpatice. Creioanele se numesc Rex London World Map, iar radierele, Rex London (Aceste accesorii deosebite se pot vedea in galeria foto).

Sunteti o fire care prefera lucrurile colorate si cu un design aparte? Si pentru dumneavoastra exista numeroase obiecte de birotica prin care va puteti accesoriza spatiul respective. De la diverse caiete colorate si pixuri cu modele pe care nu le-ati imaginat vreodata, la agende cu modele colorate si cu animalute stilizate.

Agende colorate disponibile pe Bonami.ro / Foto: www.bonami.ro

Avand in vedere ca fiecare persoana are stilul sau personal, pentru toti exista cateva obiecte prin care pot sa-si coloreze sau sa-si personalizeze spatiul personal de la birou, iar acest lucru nu poate decat sa ne imbucure. Noi va dorim spor la accesorizat biroul si multa bafta la gasit cele mai dragute obiecte care va reprezinta.

Related posts

Sfaturi practice de la specialistii STIHL!

Adina Meyers

Ambasadorul Germaniei ne prezinta gradina sa

Adina Meyers

Ce ar trebui să știi înainte să-ți renovezi casa

Adina Meyers