Amenajari Interioare

Accesorii care nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa moderna

Dintr-o casa moderna sunt anumite accesorii care nu ar trebui sa lipseasca, ele avand rolul de a ne usura foarte mult viata sau de a ne ajuta sa ne relaxam si sa ne petrecem timpul intr-un mod cat mai placut. Fie ca vorbim accesoriile pentru bucatarie (care pot fi sub forma unor electrocasnice la preturi accesibile) sau cele pentru sufragerie (care au rolul de a ne ajuta sa ne petrecem timpul intr-un mod cat mai placut), o casa moderna nu trebuie sa duca lipsa de ele.

Tehnologii care sa nu-ti lipseasca din casa

Incepem cu bucataria, iar primul pe lista noastra este aparatul de vidat. De ce tocmai el? Pentru ca este unul dinte acele aparate care nu prea este prezent in locuintele romanilor, cu toate ca aduce o serie de avantaje, deloc de neglijat, in special pe partea de depozitarea. Folosind cum trebuie, aparatul de vidat ne va ajuta sa ne depozitam alimentele in cele mai bune conditii de igiena si le va creste chiar valabilitatea in timp, ceea ce inseamna ca ele se vor pastra proaspete pentru multa vreme, chiar si pana la 3-4 ani (in functie si de tipul alimentelor). Poate fi folosit si pentru prepararea unor mancaruri delicioase (se pot gasi usor pe internet retete).

Cuptorul cu microunde este un alt aparat care nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie, datorita numeroaselor moduri de intrebuintare ale sale. Un cuptor cu microunde este perfect pentru o bucatarie moderna, iar asta pentru ca, pe langa faptul ca ne ajuta sa reaincalzim mancarea, il putem folosi si pentru a gati anumite preparate, pentru grill, dezghetarea carnii si asa mai departe. Chiar si deliciosul popcorn poate fi facut fara probleme cu ajutorul acestuia.

Continuam lista noastra cu recomandari cu oala de gatit cu abur. De ce tocmai o oala de gatit cu abur? Pentru ca acest mod de a gati este unul dintre cele mai sanatoase posibile, contrar a ceea ce cred unele persoane. Alimentele gatit in acest fel sunt mult mai delicioase si isi pastreaza un numar mai mare de nutrienti (asadar vitaminele si mineralele nu se vor pierde in timpul procesului de gatit). Unde mai pui ca prepararea diferitelor tipuri de mancaruri va dura mai putin ca niciodata, astfel incat tu sa ai mai mult timp pentru tine.

Terminam cu bucataria si trecem la living… de aici boxa bluetooth este cea care cu siguranta nu trebuie sa lipseasca din peisaj. Motivul? Iti va asigura o sonorizare perfecta oriunde si fara a-ti face griji de prezenta cablurilor si mascarea acestora. Sunt atat de multe modele pe piata, precum si la preturi variate, incat este imposibil sa nu gasesti unul care sa ti se potriveasca perfect. Unde mai pui ca vin sub diferite forme, ceea ce inseamna ca pot juca si un important rol estetic.

Becurile inteligente sunt si ele de nelipsit dintr-o casa moderna, iar avantajele aduse de ele sunt multiple. De exemplu, le poti regla si seta cu ajutorul unui smartphone sau o tableta. De asemenea, ti se va oferi posibilitatea de a seta spectrul de culori dorit, in functie de ambianta de care vrei sa te poti bucura, precum si temperatura de culoare pe care lumina emisa de bec sa o aiba. In acest fel o sa ai mereu cele mai bune conditii de iluminare in casa ta.

 

Related posts

5 sfaturi pentru alegerea unui dulap de depozitare perfect pentru baie 

Adina Meyers

Cateva lucruri pe care e bine sa le stii inainte de a cumpara un congelator

Adina Meyers

DIY: 5 idei de suporturi pentru laptop

Adina Meyers