Necuratate la momentul potrivit, tubulaturile de ventilatie si cosurile de fum cauzeaza o serie de probleme, fie ca este vorba de spatiul de locuinta sau de compania pe care o administrati: functionarea defectuoasa, defectarea totala a instalatiilor, intoxicatii cu monoxid de carbon si chiar declansarea incendiilor.

In privinta incendiilor, adoptarea unui comportament preventiv protejeaza bunurile, locuinta si va poate salva viata. Metodele si aparatura de ultima generatie pentru curatat cos fum si tubulaturi de ventilatie sau hote asigura functionarea in conditii optime de utilizare a echipamentelor utilizate.

Cauzele principale pentru infundarea si disfunctionalitatea cosurilor de fum si importanta curatarii periodice

Exista mai multi factori si cauze care pot provoca infundarea si functionarea defectuaoasa a instalatiilor de ventilatie si cosuri fum:

  • Folosirea combustibulului din lemn cu umiditate ridicate (peste 20%);
  • Praf si panzele de paianjen care se tranforma intr-un dop (alaturi de frunze, hartii etc);
  • Condensul acid care rezulta in urma arderii gazelor;
  • In cazul fabricilor – diverse industrii, aerul care este evacuat contine pulberi, funingine, aschii, fum, vopsea;
  • Uleiurile, pulberile metalice utilizate in industrie formeaza depuneri care se inflameaza usor, provocand asfel incendii.
  • In vopsitorii si alte companii similare, substantele cu care se lucreaza – pulberea de aluminiu, aerosolii de vopsea, plasticul, cauciucul – sunt susceptibile de a exploda, riscurile de izbucnire a unui incendiu fiind ridicate.

In cazul tubulaturilor necuratate, propagarea unui incendiu are efecte catastrofale, punandu-se in pericol bunurile, proprietatea si persoanele prezente in spatiile afectate.

Pe langa respectarea legislatiei in vigoare, serviciile pentru curatat cos fum, ventilatie si hota sunt obligatorii pentru protejarea bunurilor, spatiilor rezidentiale si de lucru si a utilizatorilor acestor spatii.

Beneficiarii se vor bucura constant de aerul purificat, necontaminat, putand sa isi desfasoara activitatile de lucru fara a-si pune in pericol sanatatea.

IgienaServ.ro – Procedurile pentru curatat cos fum si tubulaturi ventilatie

Dupa inspectia starii generale a instalatiilor existente, curatarea cosurilor sau a tubulaturilor de ventilatie sunt efectuate de specialistii IgienaServ:

  • Utilizarea metodelor mecanice cu ajutorul periilor de diferite dimensiuni, actionate pneumatic si electric;
  • Depunerile de funingine, resturile de lemn si substantele specifice cu care se lucreaza in diferitele industrii sunt impinse de aerul comprimat si aspirate de ventilatoarele mobile, prevazute cu filtru de absorbtie.

Echipamentele si metodele utilizate de catre specialistii companiei IgienaServ sunt unele dintre cele mai ecologice, sigure si eficiente.

Lucrarile sunt efectuate la cele mai inalte standarde, conform legislatiei in vigoare, rapid si fara a crea deranj. Costurile acestui tip de lucrare sunt calculate conform fiecarei lucrari in parte.

Compania IgienaServ.ro garanteaza eficienta lucrarilor la preturi avantajoase comparativ cu alte companii similare: dupa ce este inaintata cererea de solicitare curatare sisteme ventilatii sau cosuri fum, clientii primesc oferta de pret personalizata, care includ inspectia instalatiilor, constatarea starii acestora si planificarea etapelor de curatare.

IgienaServ – Servicii complete si asistenta permanenta

Dispunand de echipele specializate si echipamentele de ultima generatie, compania IgienaServ le sta la dispozitie clientilor, avand program non stop de functionare si posibilitatea de deplasare la locatia solicitantilor, oriunde in tara.

Date de contact

  • Telefon – 0722 672 774 / 021 336 42 41
  • E-mail – office@igienaserv.ro
  • Adresa – Str. Concordiei, Nr. 5, Sector 4, Bucuresti

Related posts

Seminee pentru interioare moderne

Adina Meyers

Garajul si curtea ta sunt in siguranta cu sistemul BiSecur de la Hörmann

Adina Meyers

Soba, un element de decor modern

Adina Meyers