LifeStyle

A apărut Casa Mea ediţia de septembrie 2016

Inspiraţi de culorile superbe ale naturii, de aromele de fructe şi legume ajunse la maturitate, de lumina blândă a soarelui şi de romantismul ce pluteşte în aer, în ediţia de septembrie ne-am decis să aducem spiritul toamnei în interiorul locuinţei şi să creăm un decor primitor, cald şi boem.  

Dacă rusticul vă inspiră sentimentul de „acasă”, o să vă facă mare plăcere să răsfoiţi această ediţie, pentru că veţi descoperi locuinţe amenajate în acest stil. În plus, veţi avea multe de învăţat de la designerul Luciana Georgescu, care vă oferă 9 sfaturi despre cum puteţi să vă amenajaţi o bucătărie rustică.  De asemenea, nu uitaţi să faceţi ordine în cămară, pentru că a sosit perioada când se pregătesc gemurile şi alte conserve delicioase. Găsiţi soluţii practice pentru depozitarea lor la rubrica de shopping.

Tema lunii este acoperişul. Acest subiectul  este în prim-plan în familia voastră în două circumstanțe: dacă aveţi o casă în proces de construire sau dacă sunteţi proprietarul unei locuințe vechi, care necesită lucrări de întreținere sau chiar înlocuirea acoperișului. În aceste condiții, cu siguranță, aveţi o mulțime de întrebări, așa că vrem să venim în ajutorul vostru și să vă oferim o parte dintre răspunsuri.

O modalitate foarte simplă, rapidă şi ieftină de a schimba atmosfera din locuinţă şi de a-i imprima o amprentă personală o reprezintă decorarea pereţilor interiori. Vă oferim câteva idei la îndemână, cu ajutorul cărora puteţi transforma chiar şi cei mai dezolanţi pereţi în puncte de atracţie pentru toţi cei care trec pragul casei voastre.

Vă dorim o toamnă frumoasă!

Related posts

Cum disciplinam catelul de companie

Adina Meyers

Sezonul vacanțelor! Cât costă un concediu cu mașina în străinătate

Adina Meyers

ROVEGAN – un spectacol pe cord deschis pentru actori şi pentru public

Adina Meyers