Amenajari Interioare

5 idei de cadouri practice pentru bucatarie pe care orice nou proprietar si le doreste

Mutatul intr-o casa noua este o experienta emotionanta si de neuitat pentru noii proprietari, asa ca trebuie sa te asiguri ca le vei oferi cele mai utile cadouri atunci cand esti invitat la petrecerea de casa noua.

Dupa toate cheltuielile care vin odata cu mutarea intr-o casa noua, noii proprietari nu vor mai avea bugetul necesar ca sa achizitioneze toate accesoriile utile, mai ales in bucatarie. De aceea, am pregatit pentru tine o lista cu idei de cadouri practice care sunt de mare ajutor in orice casa noua.

Un aparat de cafea

Mutarea si despachetatul bagajelor sunt destul de obositoare pentru proprietari. Cel mai probabil ca prietenii tai vor avea nevoie de o mica doza de energie dupa aceasta perioada, asa ca un espressor este un cado de care vor avea nevoie.

 

Electrocasnice mici

Atunci cand prietenii tai se muta in casa noua, cel mai probabil ca cea mai mare parte din buget a fost alocata deja pentru piesele se mobilier si pentru electrocasnicele mari. Asa ca o idee de cadou utila pentru noii proprietari este alegerea unor aparate electrocasnice mici si practice. Poti merge la sigur cu niste roboti de bucatarie si mixere sau chiar cu o masina de tocat, toate extrem de utile.

Un set cu mix de condimente

Cu un set de condimente cat mai variante cu siguranta nu vei da gres. Oricine are nevoie de condimente atunci cand vrea sa prepare mancaruri aromate si pline de gust. Poti sa cumperi mai multe borcane sau recipiente cu condimente pe care sa le pui intr-o cutie personalizata pentru noii proprietari.

Un set de vinuri

Dupa lungul proces de mutare in casa noua, nimic nu este mai binevenit decat un set de vinuri, in special pentru iubitorii acestei bauturi. Pe langa setul de sticle de vin, poti sa adaugi si un tirbuson sau un suport de lemn pentru bauturi.

Storcator de fructe sau smoothie maker

Daca noii proprietari sun adeptii unui stil de viata sanatos, cu siguranta ca cea mai buna idee de cadou pe care il poti oferi este un storcator de fructe pentru sucuri naturale si proaspete sau chiar un aparat pentru prepararea unui smoothie.

Alegerea unui cadou de casa nou poate sa para o misiune dificila, insa daca tii cont de faptul ca cele mai bune alegeri sunt cadourile utile, cu siguranta nu vei da gres.

Related posts

Idei de amenajare interioară de la arhitecții din „Visuri la cheie”

Adina Meyers

5 moduri inedite prin care iti poti decora casa cu buchete de trandafiri

Adina Meyers

Casa inspirata din basmele copilariei

Adina Meyers