Amenajare living Practic

5 idei accesibile pentru redecorarea unui living

Este perfect normal ca din când în când să te plictisești de propria ta locuință. Cum nu poți renova o casă atât de des pe cât ți-ai dori, există posibilitatea să spargi monotonia printr-o reamenajare interioară care să nu implice o investiție foarte mare. În acest fel, te poți bucura din nou de un aer proaspăt în casă, fără ca bugetul tău lunar să fie prea afectat. Cum living-ul este locul în care deseori alegi să te relaxezi sau să îți inviți prietenii și familia, atunci când ești în zilele libere, acesta ar trebui să fie și primul loc din casă care ar trebui să beneficieze de noutăți.

 

5 idei accesibile pentru redecorarea unui living:

 

1. O zonă plină de verdeață

 

O cale simplă prin care poți să schimbi complet fața livingului tău este printr-un colț verde dedicat plantelor tale preferate, în ghivece decorative. Acestea vor umple locuința de culoare. Ar fi ideal dacă le-ai putea pune în dreptul ferestrei din sufragerie, ca să se bucure de cât mai multă lumină cu putință. De asemenea, plantele din living te vor ajuta să beneficiezi de un aer mai curat în apartament.

 

2. Înrămează fotografiile dragi

 

Detaliile personale pot face o diferență uriașă de impresie într-o locuință. O altă cale prin care poți redecora o sufragerie fără să consideri că faci un efort financiar foarte dificil de suportat este înrămarea unor fotografii dragi cu prietenii apropiați și familia pe care să le folosești pentru a umple pereții din living. Casa ta va prinde și mai multă personalitate, iar tu te vei simți mult mai legată de ea.

 

3. Schimbă draperiile și covoarele

 

Un set de mobilă complet poate fi foarte scump, iar dacă tot ce vrei este să aduci ceva nou în casă, e posibil ca o schimbare atât de mare să fie inutilă din cauza prețului. Poți, în schimb, să iei în calcul schimbarea covoarelor sau covorului din living și a draperiilor. Acestea pot veni cu tonuri și culori noi, oferind spațiului tău de zi exact suflul nou pe care îl căutai.

 

4. Tapetează un perete

 

Atunci când este aplicat inteligent, tapetul poate sparge monotonia într-o locuință și oferi o perspectivă complet nouă. Nu trebuie să pui tapet pe toți pereții din living, ci doar pe cel care poate aduce cel mai mare impact. Alege un perete care nu este acoperit de un obiect masiv de mobilier și caută să-l potrivești cu perdelele, draperiile, covorul sau parchetul, iar astfel va deveni un punct care cu siguranță va atrage toate privirile.

 

5. Reamenajează mobila în sufragerie

 

Când resursele financiare sunt foarte limitate, nici nu ai nevoie de bani ca să schimbi fața livingului din casa ta. Ia o ruletă, fă câteva măsurători și încearcă să rearanjezi mobila din sufragerie astfel încât să faci ca totul să pară nou. Evaluează și care sunt piesele de mobilier de care nu ai neapărată nevoie și ar putea fi date spre vânzare. În acest fel, există posibilitatea să obții un plus de spațiu.

Related posts

De ce este importanta asortarea lenjeriei cu patul din dormitorul copiilor

Adina Meyers

Amenajare in armonie cu natura

Adina Meyers

Cum să maximizezi spațiul într-o cameră

Adina Meyers