În orice cămin, livingul este locul în care petrecem cel mai mult timp. Este acel spațiu unde ne regăsim, universul nostru în care ne simțim relaxați, unde ne așteaptă liniștea și confortul.

Chiar dacă este creat de tine exact pe gustul tău, uneori simți nevoia să-l faci mai special, să vii cu ceva nou și inedit, care să împrospăteze cu puțină culoare „universul tău”.

Iar dacă nu ești hotărât ce să alegi, venim cu 5 sugestii de corpuri de  iluminat pentru livingul tău. Tu doar să îl alegi pe cel potrivit stilului tău.

Terapie prin culori

Indiferent cum ai deja decorat spațiul din living, această lampă plină de culoare devine, fără să fie ostentativă, punctul de atracție al camerei.

Lampa MULTIBONN – o găsești pe www.zazui.ro

Ce mai combinație jucăușă de culori vesele și prietenoase! Un curcubeu ce îți reîmprospătează toată casa.  

Orice corp de iluminat trebuie ales nu numai pentru funcționalitatea lui, cât și, mai important, pentru a-l putea folosi ca element de design interior.

Lampa SIVIA – o găsești pe www.zazui.ro

Într-o nuanță de gri extravagant, inspirată de o siluetă conică geometrică, proiectată inteligent ca un pandantiv, va fi punctul de atracție al oricărui living. Este absolut senzațională!

O idee super ingenioasă pentru un corp de iluminat. Doar îi schimbi suportul și poți avea ori o lampă suspendată ori un lampadar minunat.

Lampa CARMINA – o găsești pe www.zazui.ro

Ca o reminiscență a unei rochii curgătoare, aduce eleganță și grație oricărui cadru modern. Oferă mediului ambiant o iluminare difuză și o primire călduroasă.

Cine a spus că în living ai nevoie doar de o lampă suspendată credem că a greșit. Lampa de pardoseală potrivită, în colțul livingului, alături de o canapea și o măsuță de cafea, creează practic un „spațiu în spațiu”.

Lampa EIFEL – o găsești pe www.zazui.ro

Picioare lungi și elegante, dar nu vă lăsați păcăliți. Această lampă trepied este departe de a fi fragilă. Alege colțul camerei pe care vrei sa îl luminezi și gata – ai creat o atmosferă minunată.

Iar dacă apreciezi stilul industrial îți prezentăm o lampă ce nu va da greș:

Lampa INEZ – o găsești pe www.zazui.ro

Potrivită pentru orice stil de interior, este disponibilă în mai multe culori.

Dacă ți-au plăcut propunerile noastre, nu uita că poți să alegi din multe alte culori și modele disponibile pe ZAZUI.RO.

 

Related posts

Cum sa alegi cea mai buna veioza pentru a da un plus de personalitate camerei tale

Adina Meyers

O casă construită din patru cuburi jucate

Adina Meyers

Espressoare, cafetiere / filtre de cafea – ce ar trebui sa aleaga un iubitor al cafelei

Adina Meyers