Pentru foarte multe persoane, iarna este un anotimp anost, din pricina faptului ca resursele financiare atribuite sunt cat se poate de extinse, mai ales cand vine vorba de cheltuielile casei.

Intr-un raport amanuntit facut de institutele acreditate ale tarii, s-a putut observa ca gigacaloria a crescut, astfel ca foarte multe persoane care nu inregistreaza venituri mari nu isi pot permite colaborarea cu furnizorul local pentru a-si asigura incalzirea locuintei sau dupa caz vor intra cu datorii in urmatoarea luna calendaristica.

Daca sunteti capetenia unei familii cu cel putin 4-5 membrii, iar nevoile de confort ale fiecaruia variaza, puteti acum sa apelati la o metoda moderna de furnizare a caldurii la nivel de locuinta ce implica montarea unui sistem electric de incalzire in pardoseala.

Incalzire in pardoseala vs incalzire prin calorifere

Dupa cum probabil stiti, functionarea caloriferului implica temperaturi de lucru deseori mult prea ridicate, factor care declanseaza umiditatea la nivelul locuintei, iar raspandirea agentului termic se face dezorganizat.

Care sunt implicatiile acestui fenomen? Spre exemplu partea superioara a locuintei va fi incalzita mai mult, in timp ce la nivelul podelei, va puteti identifica cu o temperatura inadecvata mai ales a picioarelor, factor care ar putea declansa dobandirea unui inceput de gripa.

Mai mult decat atat, s-a putut constata ca majoritatea caloriferelor prezinta o vechime destul de mare, factor care va include si anumite operatiuni de mentenanta anuale, deci alte costuri.

In plus, marele dezavantaj  daca sunteti inca fidel furnizorului local se traduce in jurul datei de incepere a oferirii acestui serviciu.

Daca temperaturile au scazut spre exemplu de la inceputul lunii octombrie, iar dumneavoastra nu beneficiati de o izolatie termica exterioara potrivita locuintei, confortul va fi afectat, situatie care va necesita sa va identificati cu alte accesorii ce prezinta conductivitate termica pana cand acest serviciu va fi disponibil.

Astfel, alte resurse vor fi consumate, ce pot conta in bilantul general al familiei.

Daca facem o scurta trecere in revista spre sistemele de incalzire in pardoseala, identificam elemente de fiabilitate, functionalitate si control de o calitate ridicata.

Functionand pe baza curentului electric, aceste sisteme de incalzire sunt montate in subsolul pardoselii, fara sa ocupe spatiu in ansamblul general al locuintei.

Odata montate in fiecare camera, acestea vor asigura o incalzire uniforma a spatiului de locuit, actiune necesara mai ales pentru copii, batrani sau persoane care se identifica cu probleme de sanatate.

Cum temperatura este una potrivita la nivelul pardoselii pot fi intentate actiuni ce vizeaza joaca cu cel mic, urmarirea filmelor sau alte jocuri de grup, lucru care nu ar fi fost posibil daca existau calorifere.

Mai mult, controlul temperaturii se poate face cu ajutorul unui termostat sau a unei telecomenzi care functioneaza prin vibratii electro-magnetice un alt avantaj care promoveaza sistemele de incalzire in pardoseala.

Investitia poate fi amortizata treptat daca apelati la incalzire in pardoseala

Desigur ca debransarea de la furnizorul local si consultarea unei firme de specialitate in domeniul implementarii unui sistem centralizat de incalzire in pardoseala necesita si abordarea unor resurse financiare destul de mari, pentru inceput.

Insa, conform specialistilor, aceasta schimbare ar putea fi amortizata in timp, fara sa mai fiti victima unui sistem instabil cum era cazul anterior, unde nu exista  o anumita stabilitatea asupra costurilor de consum in randul actiunii de incalzire a imobilului prin instalatiile termice.

Majoritatea sistemelor de incalzire in pardoseala sunt compuse din accesorii de ultima generatie, care propun o functionalitate extinsa cu un consum redus, mai ales daca se pastreaza aceiasi parametrii de lucru timp indelungat.

Astfel ca din start, de pe lista de indatoriri lunare va disparea un nume, lucru care va poate identifica si cu abordarea altor actiuni pe care probabil le-ati dorit dintotdeauna.

O locuinta mai spatioasa cu ajutorul sistemelor de incalzire in pardoseala

Deseori vechile calorifere ofereau la nivelul locuintei aspectul unui loc incarcat, insa in acest moment acest efect negativ poate disparea.

Spre exemplu, odata ce a-ti incheiat colaborarea, puteti renunta la vechile instalatii, eliminandu-le treptat, iar in locul vechi puteti identifica procese de reamanajare interioara sau plasarea altor obiecte pentru oferirea unui aspect cu totul desavarsit.

Corpul are nevoie de asemenea sisteme pentru a functiona adecvat?

Intr-un studiu realizat recent, s-a putut observa ca identificarea confortului la nivel de locuinta este problematic, mai ales in cazul caloriferelor care din diverse motive sunt infundate, astfel ca s-a putut constata diferente de temperatura intre o camera si alta.

Cu siguranta ca factorii de mediu influenteaza si organismul uman, fiind nevoie de o adaptare diferita cand vine vorba de propria noastra locuinta si comoditatea regasita la nivelul ei.

Altfel spus, fie ca va aflati in camera parintilor, faceti un dus, va jucati pe calculator, va odihniti sau faceti oricare alta actiune dintr-o camera in alta, nu se pot identifica schimbari, sistemul de incalzire in pardoseala oferind constanta la superlativ, pe cand vechea metoda atragea de la sine situatii prin care va puteati resimti ulterior.

Pentru corp un asemenea echilibru faciliteaza exprimarea sa potrivita, fara sa se creeze astfel stari de spirit anevoioase sau altfel de circumstante.

Garantie, durata de viata mare si mentenanta gratuita daca instalati sistemele de incalzire in pardoseala

Imediat dupa ce a fost montat un astfel de sistem, la o anumita data scadenta, o echipa va efectua verificarile de rigoare pentru a se asigura ca sistemul functioneaza adecvat in fiecare incapere unde a fost montat.

In cazul identificarii unor derapaje, fiecare accesoriu si investitie nu va fi pontata, aceasta fiind clauza din contractul celor de la Anacreon.ro, asta doar in cazul in care ati instalat sistemul de incalzire cu ei.

 Mai mult, un sistem de incalzire in pardoseala poate promite o durata de viata mare, de peste 30 ani, motiv in minus de ingrijorare daca facem referire la vechile sisteme.

Oferte avantajoase, constulanta de top si negociere la o firma care promoveaza sistemele pentru pardoseala

Clientii noi cu siguranta vor sa se identifice cu un produs care are atat calitate ridicata cat si un pret de achizitie conform asteptarilor sau propriilor posibilitati.

Cum majoritatea departamentelor unor astfel de firme cunosc aceste conditii, ei ofera posibilitatea negocierii pentru achizitionarea unor sisteme de top, astfel incat ambele parti sa fie satisfacute de colaborare.

Facand referire la vechiul sistem, totul era impus, fara sa putem face vreo modificare in afara de acordarea ajutorului de subventie, situatie inedita care va ajuta la o economisire lunara, in cazul famililor cu bugete si asa mici.

Related posts

Vrei o casa sanatoasa? Trateaza corect fatada!

Adina Meyers

Afla ce este un termosemineu si daca este o alegere potrivita pentru locuinta ta?

Adina Meyers

Cu Gama Symmetrica pentru Gradina, amenajarile trec usor testul timpului

Adina Meyers