Amenajari Interioare

5 aspecte care ofera confort apartamentului tau

Achizitia unui apartament implica ulterior si atentia unor aspecte care aduc confort pentru locuinta ta. Iti doresti sa te simti foarte bine atunci cand ajungi acasa, astfel ca trebuie sa iei in considerare ce este de facut pentru a avea confort sporit.

Apartamentele noi din ansamblurile rezidentiale ofera avantaje numeroase cand vine vorba de imbunatatiri. Indiferent de alegerea pe care o faci cu privire la blocul in care este locuinta ta, tine cont de urmatoarele lucruri care aduc confort.

Aer conditionat

Cei mai multi investesc intr-un aparat de aer conditionat vara, cand deja au ajuns sa se topeasca de caldura odata cu temperaturile ridicate. Preturile sunt in astfel de situatii crescute. Nu astepta o astfel de conjunctura. Pune-ti inca de la inceput in propriul apartament un aparat de aer conditionat de tip monosplit pentru eficienta energetica. Confortul termic este mai mult decat esential.

Bucatarie si living spatioase

Cu totii ne dorim un apartament spatios. Livingul este incaperea in care te relaxezi, este important sa fie mare, o camera mica inghesuita este apasatoare, cu siguranta nu iti vei putea gasi confortul. Alege sa asezi doar piesele de mobilier esentiale.

Pentru ca in bucatarie nu vrei sa te simti incurcat atunci cand gatesti, este important sa acorzi o atentie sporita acestui spatiu. Un sfat este realizarea mobilei de bucatarie la comanda. Specialistii vor adapta mobila in functie de spatiul pe care il detii si necesitatile tale, astfel incat sa profiti la maximum si sa obtii confortul dorit.

Balcon amenajat

Nu folosi balconul pentru depozitarea pantofilor sau a uneltelor. Amenajeaza-l frumos si profita de acest spatiu pentru a te relaxa si a iti incarca bateriile. Fie ca alegi sa iti bei cafeaua sau sa iti verifici noutatile pe telefon, va deveni in scurt timp oaza ta de liniste. Daca este suficient de mare iti poti invita aici chiar si musafirii in zilele frumoase de vara. Veti putea savura limonada de la balconul casei tale.

Incalzire in pardoseala

Pentru gusturile exigente exista si incalzirea prin pardoseala. Intr-adevar, obtii un confort sporit! Exista chiar apartamente in ansambluri rezidentiale care ofera aceasta utilitate. Cei mici ai tai se vor putea juca fericiti pe podea indiferent de anotimp, iar tu nu vei alerga sa iti mai cauti papucii, nu vei mai avea deloc nevoie de ei. Gandeste-te la senzatia de a iesi din cada si a pune picioarele pe gresia calda. Incalzirea prin pardoseala asigura si o economie de energie.

Lumina

Lumina intr-un apartament este esentiala si ofera o nota unica, de confort incaperii tale. Opteaza pentru corpuri de iluminat care pot fi asezate pe masa, pe podea, deci veioze, lampadare, in detrimentul celor de tip candelabre si lustre (lumina care vine din tavan). O atmosfera aparte pe care o vei obtine in camera va fi chiar cu ajutorul lumanarelelor pe care le gasesti de diferite modele si culori. Vei observa cum apartamentul tau va dobandi cu ajutorul surselor de lumina efectul scontat pentru a te simti ca acasa.

Related posts

Libertatea de a alege: Design de baie personalizat datorită noii game de culori GROHE

Adina Meyers

Cum poti amenaja un balcon de dimensiuni mici

Adina Meyers

6 tendinte preferate de designerii de interior pentru 2020, dar si pentru anii urmatori

Adina Meyers