Amenajare living Practic

4 stiluri de amenajare a mesei, recomandate de Chic Ville, pentru aceasta toamna

Pentru ca fiecare masa servita alaturi de cei dragi sa fie unica, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune pentru aceasta toamna, patru stiluri diferite de decorare a mesei, inspirate din bogatia coloristica si vegetala specifica acestui sezon.

Potrivit Chic Ville, stilurile Purple Harvest, Rustic Autumn, Olive Fall si Classic Autumn sunt inspirate din bogatiile toamnei si culorile incantatoare ale naturii din aceasta perioada. Recomandate in mod special pentru cinele festive, cele patru stiluri se remarca prin amenajari unice, vizand constituirea unui ambient calduros si familial.

Purple Harvest – Forme elegante pentru o masa relaxanta

Inspirat din coloritul impresionant al sezonului, stilul Purple Harvest exploreaza nuantele ascunse ale toamnei, precum irizatiile de mov imbinate cu portocaliul cald al dovlecilor. Cele doua culori de baza ale acestui ambient sunt completate de vesela in linii simple, sfesnice si tavi din cupru lucios, dar si aranjamente florale si runnere din aceeasi gama cromatica. Ideal pentru o petrecere in gradina, din decorul Purple Harvest nu pot lipsi dovlecii din ceramica folositi pentru servirea punch-ului de fructe.

Rustic Autumn – Simplitatea este mereu in tendinte

Finisajele de calitate si obiectele din sticla precum decantoare, pahare sau suporturi de prajituri predomina in acest ambient cu un aspect campenesc, alaturi de tesaturi fine precum inul si canepa. Pentru a intregi aerul rustic al mesei, nu va lipsi din decorul Rustic Autumn nici lemnul in nuante natur, prezent in tavi, sfesnice, platouri sau boluri pentru fructe. Din punct de vedere coloristic, Chic Ville introduce in acest stil nuantele temperate de verde, crem si bej, iar pentru un efect special recomanda utilizarea nucilor, a scortisoarei, a dovlecilor verzi sau chiar a anghinarei.

Olive Fall – Cu gandul la vacanta mediterana

Frumusetea Greciei si a Spaniei a fost motivul principal de inspiratie pentru acest stil, a carui vedeta incontestabila este frunza de maslin. Piesa de rezistenta in acest decor este fata de masa cu decor vegetal, pe care se vor aseza accesorii precum oliviere, boluri si spatule pentru servit, toate purtand simbolul central al decorului. Rafinamentul ambientului Olive Fall este sporit prin elemente confectionate din cositor, dar si textilele fine. Pentru a contrasta bogatia vizuala, se recomanda folosirea unor farfurii albe din ceramica lucrata manual.

Classic Autumn – Masa ideala pentru reuniunile in familie

Asa cum ii spune si numele, prin acest stil, Chic Ville readuce in prim plan lejeritatea unei cine in familie, in cadrul careia traditia este cuvantul cheie. Classic Autumn se defineste prin textile cu motive vegetale de toamna, aranjamente florale presarate cu boabe de maces si decoratiuni colorate in nuante de visiniu si portocaliu. Vesela din ceramica lucrata manual apare si in acest ambient, aducand prin carafe, boluri, platouri si oliviere acel element ce desavarseste linia generala a mesei. Bineinteles, nici acest decor nu poate fi finalizat fara decoratiunile specifice sezonului. Dovlecii, fie ei decorativi sau comestibili, sunt invitatii de seama ai acestui ambient.

„Am incercat sa conturam patru stiluri usor de integrat in orice locuinta, indiferent de personalitatea si mentalitatea proprietarului. Astfel, elementele tomnatice devin numitorul comun pentru ambientele propuse, insa, in functie de preferinte, clientii pot opta pentru o masa eleganta, simplista, sofisticata sau traditionala”, a declarat Mariu Șerbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

 

Related posts

Transformarea unui apartament minuscul – inspirație pentru amenajarea spațiilor mici

Adina Meyers

Elimină insectele din casă şi grădină în mod natural

Adina Meyers

Ce tip de bucatarie alegi – deschisa sau inchisa?

Adina Meyers