Semineul potrivit poate fi un element foarte atragator in orice incapere, acasa sau in mediul de business. Tot mai multi oameni prefera un semineu pe colt unuia clasic, incadrat in perete. Un semineu pe colt modern, poate fi instalat in spatii compacte, iar aspectul unghiular adauga un plus de efect oricarui tip de spatiu.

Iata mai jos principalele motive pentru care ai vrea sa alegi un semineu pe colt pentru locuinta ta.

1. Creeaza o ambianta placuta si de conforttabila in orice colt al casei

Daca ai un spatiu mic la dispozitie, ai putea crede ca un semineu nu e o alegere potrivita. Insa un semineu pe colt este foarte usor de integrat in orice colt disponibil.

Pe de alta parte, poti infrumuseta sau reorganiza si spatiile mari; alege un semineu pe colt pentru a puncta arii confortabile de citit sau relaxare

2. Te bucuri de mai mult spatiu

Un semineu traditional ocupa foarte mult spatiu, pe care in alte conditii l-ai putea folosii pentru piese de mobilier sau accesorii. Un semineu pe colt nu ocupa atat de mult spatiu si nu proiecteaza caldura pe o suprafata foarte mare. Cu tote acestea, ia in calcul deisgnul general al incaperii si planuieste cu atentie proiectul de amenajare interioara.

Tine cont de faptul ca va trebui sa adaugi spatiu pentru depozitarea lemnelor si a instrumentelor pentru foc, si o protective pentru perete, cee ace va mari considerabil suprafata ocupata.

 

3. Adaugi un plus de stil in decorarea interioarelor

Semineele de colt pot fi usor integrate in spatii mai neobisnuite, cum ar fi bucataria sau baia. Pentru ca majoritatea cumparatorilor prefer ca semineul sa fie punctul central al unei incaperi, designerii de interior recomanda punerea in valoare a semineului pe colt prin cateva trucuri: lumini, picturi sau chiar un mic ecarn plat in apropiere, pentru a duce atentia catre coltul respectiv.

Piesele de mobilier potrivite pot pune in valoare un semineu de colt. Alege sa plasezi covoare, fotolii asortate sau scaune usoare in apropierea semineului, pentru a crea o zona calda de conversatie. Piesele versatile vor face reconfigurarea spatiului foarte usoara, atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu sau de un alt aranjament.

 

4. Creeaza un spatiu de business neconventional

Un coltisor in care trosnesc flacarile si unde lemnele de foc stau la vedere poate crea un binevenit sentiment de caldura chiar si intr-un mediu professional. Daca afacerea ta isi propune sa ofere clientilor confort de orice fel, poti lua in considerare amenajarea unei astfel de zone in biroul tau sau in incinta cladirii.

Un semineu pe colt intr-o sala de asteptare a unui cabinet medical, a unui cabinet psihologic, a unui birou de avocatura – pentru a numi doar cateva dintre posibilitati- poate crea clientilor o stare de confort inainte de vizitele pe care le au de facut.

 

In mod traditional, semineul era centrul unei incaperi si reprezenta punctul cel mai important al casei, in jurul caruia se aduna toata familia. Ca urmare a acestei traditii, e normal sa ne dorim un semineu central. Pentru asta, insa, de cele mai multe ori modificam tot aranjamentul unei incaperi pentru a crea spatiul necesar.

 

Toate aceste eforturi suplimentare pot fi evitate cu usurinta prin instalarea unui semineu pe colt. De asemenea, modelele modern de semineu pe colt sunt demonstrate mai eficiente si mai putin poluante decat vechile modele. Indiferent de designul semineului, este important sa alegi modele executate din material de calitate. Sfaturile unui expert se vor dovedi de asemenea foarte utile. Fie ca vrei sa redecorezi sau sa aduci un element nou in designul casei tale, un semineu pe colt poate fi cea mai buna alegere.

Alege un semineu pe colt de la expertii romani in seminee

Daca ti-am starnit interesul, arunca o privire pe oferta aici. Vei gasi aici o sumedenie de modele inspirate si solutii ingenioase de la expertii romani in materie de sisteme de incalzire.

De la constructie si instalare, pana la mentenanta, la Seminee-expert gasesti cheia pentru nivelul urmator de confort in viata ta.

Related posts

Case plutitoare si durabile

Adina Meyers

Proiect de casa: locuinta unifamiliala cu accente frantuzesti

Adina Meyers

Un inceput de an bun!

Adina Meyers