Pret redus si timp de instalare mic, flexibilitate si garantie mare? Este un raport cat se poate de fiabil si accesibil pentru un cos de fum inox care poate fi folosit in cel mai scurt timp.

Pentru ca rezistenta cosurilor de fum din inox poate fi si pentru 1000C sunt preferate atat pentru proiecte industriale, cat si pentru cele rezidentiale.

Metaloterm Ontop este un producator olandez cu o traditie de peste 50 de ani, timp in care si-a perfectionat sistemul de evacuare a gazelor si a fumului pentru diferite sisteme de incalzire sau care folosesc focul pentru diferite prelucrari industriale.

Avantaje rezidentiale

Odata cu instalarea unui sistem de incalzire, evacuarea gazelor si a fumului este preocuparea principala pe care trebuie sa o aveti, pentru siguranta dvs si pentru integritatea semineului sau a focarului.

Asigurarile locuintelor sunt stricte in ceea ce priveste respectarea normelor de siguranta la folosirea sistemelor de incalzire, iar o instalare profesionala impreuna cu verificarea si curatarea in termenii bunei functionari este esentiala.

Echipa Seminee Expert asigura servicii complete de instalare si verificare a sistemelor de incalzire cu diferiti combustibili, precum: seminee, focare sau sobe, impreuna cu un sistem de evacuare a gazelor performant.

Parteneriatul cu diferiti furnizori de cosuri de fum din Europa, ii plaseaza ca lideri pe piata din Romania de mai bine de 10 ani. Ceea ce inseamna ca puteti conta pe expertiza si disponibiliatea lor in ceea ce priveste confortul si siguranta dvs.

Instalarea unui cos de fum nu a fost niciodata mai facila, cu atat mai mult cu cat cosurile de fum din inox sunt foarte flexibile si usor de montat. Echipa de specialisti are experienta acumulata in urma proiectelo care depasesc peste 10.000 de cosuri de fum instalate in toata Romania, iar cele mai multe aprecieri sunt rezultatul colaborarilor pe termen lung.  Este ideal sa aveti o echipa de profesionisti la care puteti apela si care sa raspunda intotdeauna cu promptitudine.

 

Beneficii industriale  

Fie ca aveti un proiect in desfasurare, sunteti in cautarea celei mai bune oferte de pe piata sau aveti nevoie de o inlocuire a sistemului de evacuare a gazelor, puteti incepe un nou parteneriat.

Profesionalismul echipei Seminee Expert este unul dobandit in urma experientei si  expertizei dobandite la trainingurile internationale la care participa periodic. Daca sunteti de acord ca randamentul trebuie sa fie crescut, iar costul trebuie sa fie cat mai redus, atunci ii puteti contacta cu incredere.

 

Fiecarui proiect ii sunt atribuite 110% din resursele si performantele specialistilor

Nu va fi necesar sa contractati diferite companii pentru verificarile periodice impuse si desi aveti garantia produsului final valabila este intre 10 si 30 de ani, ii puteti contacta oricand pentru alte interventii sau suport tehnic.

 

In afara tiparelor

Echipa Seminee Expert nu este doar o echipa de instalatori profesionisti. Au cele mai bune rezultate pentru ca imbina arta cu tehnica si design-ul. Iar pragmatismul de ingineri este dat de fiecare centimentru care poate fi in avantajul sau dezavantajul lucrarilor de instalare sau montaj a unui cos de fum.

 

Siguranta si eficienta produselor pe care le instaleaza impart valori si respecta cerinte riguroase

Fie ca sunteti in cautarea unui cos de fum inox sau pentru diferite informatii legate de sisteme de incalzire alternative, accesati https://www.seminee-expert.ro/

Specialistii acestui brand pot fi contactati telefonic sau puteti vizita showroom-ul dedicat unde sunteti asteptati la expozitii de profil din gama completa a semineelor.

 

Date de contact

Telefon: 0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437

E-mail: office@seminee-expert.ro

Adresa Showroom: Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti

Related posts

Mansarda frantuzeasca, citadina prin excelenta

Adina Meyers

Clasic, rustic sau avangardist – tu cum ti-ai dori sa-ti amenajezi curtea?

Adina Meyers

Solutii constructive pentru casele din lemn

Adina Meyers