LifeStyle

3 site-uri utile pentru cei care plănuiesc să cumpere un apartament

Achiziționarea unui nou apartament reprezintă o nouă aventură, una care este răsplătită la finalul achiziționării și mobilării cu o porție sănătoasă de confort și satisfacție. Totodată, înseamnă foarte multe căutări, multă alergătură sau… multe click-uri. Trăiască magazinele online!

Este dovedit că magazinele online ușurează mult misiunea celor care plănuiesc să cumpere sau să amenajeze un apartament, căci nu mai trebuie parcurși kilometri întregi între magazine sau în interiorul magazinelor de home deco. Este ușurată sortarea produselor după categorii și a modelelor în funcție de producători, de dimensiuni, de prețuri și așa mai departe.

Evident, fiecare magazin online care se respectă are propriul site. Dintre acestea, vom numi 3 site-uri utile pentru cei care plănuiesc să cumpere un apartament.

Isaran.ro – dezvoltator imobiliar

Ce fac dezvoltatorii imobiliari? Sunt numele din spatele unui nou complex rezidențial de vile, al unui ansamblu rezidențial de apartamente noi, al unor clădiri de birouri sau spații comerciale. Există mai multe astfel de companii, precum și dezvoltatori imobiliari persoane fizice.

Pentru cei care sunt în căutare de apartamente noi în Brașov, Isaran.ro pune la vânzare apartamente cu 2 sau 4 camere, precum și apartamente 3 camere Brașov, în cea mai dinamică zonă de dezvoltare urbană. Există astfel de oferte și pentru cei care doresc apartamente în București, Cluj sau alte orașe aflate în plină dezvoltare.

Emenatwork.ro

La achiziționarea unui apartament este adesea nevoie să alegi și finisajele pentru fiecare cameră în parte. Dacă alegi un apartament într-un ansamblu rezidențial nou, cel mai probabil vei primi apartamentul cu toate finisajele puse la punct (uneori, le poți alege chiar tu, în timpul construirii locuințelor). Pentru apartamentele vechi, cel mai probabil va trebui să cauți finisaje noi, de la parchetul din dormitoare și living până la faianța pentru baie sau bucătărie.

Acaju.ro

Cele mai multe dintre apartamente sunt vândute fără mobilier. Așadar, majoritatea celor ce intră în posesia unui apartament sunt în căutare de paturi de dormitor la prețuri mici, acestea fiind cele mai importante piese de mobilier dintr-o locuință. Toate celelalte pot veni pe rând.

După patul din dormitor vin frigiderul, dulapurile, mobilierul de bucătărie, canapelele (extensibile sau nu) pentru living, noptierele, cuierele, coșul de rufe pentru baie împreună cu mașina de spălat rufe, covorașele, ramele pentru portretele de familie și restul elementelor pe care cineva le poate considera necesare și plăcute în locuința sa.

Browsing plăcut!

 

Sursa foto: nextgenmilspouse.com

 

Related posts

Ce amendă primim dacă nu purtăm mască în mall-uri?

Adina Meyers

Fashion, Fantezie, Flori by Floria, la Baneasa Shopping City

Adina Meyers

Calima – solutia petrecerilor surpriza

Adina Meyers