LifeStyle

3 site-uri utile pentru acasă, dar și pentru businessul dumneavoastră

Internetul ne-a ușurat, fără doar și poate, viața, punându-ne la dispoziție, pe lângă informații, o multitudine de servicii și produse de excepție menite să ne îmbunătățească sau să ne facă mai ușoară viața de zi cu zi.

Noi vă prezentăm trei site-uri foarte utile atât pentru acasă, cât și pentru birou – o locație în care mulți dintre noi își petrec o mare parte din viață.

Books-Express.ro

Librăria virtuală Books-Express.ro oferă o paletă variată de lecturi de calitate, fie că vorbim despre cărți de afaceri, de IT, de economie sau știinte, fie despre cărți de gastronomie, cărți de ficțiune sau lifestyle. Astfel, pe Books-Express.ro puteți găsi volumele celor mai apreciați autori ai momentului, la prețuri reduse, indiferent de tipul de lectură pe care îl căutați.

Puteți alege, din portofoliul Books Express, cărți care vă pot ajuta în creșterea vizibilității afacerii dumneavoastră, de pildă, în stabilirea unei strategii evolutive eficiente, în cunoașterea în amănunt a conceptului de advertising sau new media, ori puteți selecta cele mai frumoase cărți pentru biblioteca de acasă, cu care vă puteți delecta la ceas de seară, după o zi obositoare de muncă, în weekend-uri sau în orice alt moment în care vă doriți să vă relaxați.

Fuel.ro

Fuel.ro este site-ul companiei Fuel, specializată, încă din 2004, în producție publicitară și consultanță. Fuel vine în sprijinul evoluției afacerii dumneavoastră prin serviciile sale cu impact puternic în ceea ce privește publicitatea de brand, oferind agende personalizate, cărți de vizită, servicii foto și video, servicii de corporate identity, casete și totem luminoase, servicii web, standuri expoziționale, litere volumetrice, servicii web și multe alte produse cu efecte pozitive asupra oricărui business.

Mânată de un spirit inovator incredibil, echipa Fuel se adresează, în primul rând, antreprenorilor și companiilor bucureștene, însă oferă servicii și în alte orașe din țară, printre care Timișoara, Iași, Constanța, Arad sau Botoșani. Fuel, un sprijin de nădejde când vine vorba despre creșterea afacerii dumneavoastră, vă îndrumă pe tot parcursul realizării proiectului, ocupându-se de acesta, în colaborare cu dumneavoastră, de la creare și planificare, la promovare și marketing.

Electrainstal.ro

Electrainstal.ro este site-ul ce reprezintă compania Electra Instal, care se poate lăuda cu peste 20 de ani experiență în domeniul distribuției și montării de interfoane și video interfoane. Cum siguranța este extrem de importantă atât acasă, cât și la locul de muncă, achiziționarea de interfoane sau videointerfoane de pe Electrainstal.ro ar putea fi alegerea potrivită pentru asigurarea acesteia. Cu ajutorul unui interfon sau a unui videointerfon de calitate aveți control asupra persoanelor străine care au acces în locuința sau în biroul dumneavoastră.

Interfoanele si videointerfoanele de la Electra Instal vin la pachet cu dispozitive de acces, cartele optice și tag-uri, automate pentru iluminat, compania asigurând, de asemenea, și montajul și instalarea echipamentelor comandate, precum și servicii de intervenție în perioade de garanție și post-garanție.

FOTO: Belva

Related posts

KLUDI Romania: Recomandari pentru intretinerea bateriei sanitare

Adina Meyers

Design de produs responsabil. Expoziție, proiecții și discuții.

Adina Meyers

Ce funcții utile au aspiratoarele moderne și cum te ajută să îți păstrezi podelele mereu curate

Adina Meyers