LifeStyle

3 metode de remodelare corporala last minute

Zilele sunt numarate pana la petrecerea de Revelion iar pentru a arata impecabil in rochia pe care ti-ai propus sa o porti, ai nevoie de solutii cu rezultate foarte rapide si pe care sa le poti continua si la anul, astfel incat sa elimini acest stres inaintea fiecarui eveniment important. Astazi, ai la dispozitie tehnologii inovatoare de remodelare corporala, rezultat al multor ani de cercetare in laboratoarele marilor branduri din industria internationala de frumusete, iar principalii beneficiari suntem noi, femeile, care putem obtine o piele perfecta si greutatea ideala dupa cateva sedinte de tratament.

Iti recomandam 3 astfel de tehnologii de remodelare corporala, disponibile in Romania prin Estetiq Solutions.

Hydroshape este aparatul de fitness la care noi, femeile, visam dintotdeauna pentru ca antrenamentul este usor de efectuat si cu rezultate maxime. Timp de 40 de minute pedalezi intr-o capsula plina cu apa, iar jeturile de hidromasaj actioneaza asupra pielii si contribuie la relaxare si la drenajul limfei. Astfel, scapi de kilogramele in plus si de aspectul inestetic de coaja de portocala. Un al element important al Hydroshape este eliberarea de ozon in tipul antrenamentului. Acesta are efect de micropeeling astfel ca pielea va fi foarte bine oxigenata, respectiv, mai frumoasa.

Rollshape este un dispozitiv de masaj care va echivala cateva ore bune de masaj traditional, in numai cateva minute de utilizare. Miscarea rolelor din lemn este adaptata pentru fiecare zona ce urmeaza a fi tratata: fese, coapse, brate, abdomen etc. Ele vor sparge depozitele de grasime si le vor orienta catre extremitati, pentru a fi eliminate. Razele infrarosii asigura eliminarea toxinelor depozitate in organism iar cromoterapia utilizeaza culorile pentru a actiona asupra hormonilor. Prin aceasta terapie, putem reechilibra organismul si creste rezistenta acestuia.

Trilipo combina in mod unic doua tehnologii eficiente – Radiofrecventa Tripolara si Activarea Dinamica a Muschilor (DMA). Lucrand simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creeaza un efect sinergetic care conduce la eliminarea grasimilor, drenaj limfatic si intinderea pielii intr-o maniera neinvaziva. Tehnologia TriLipo lucreaza in acelasi timp la nivelul dermului, hipodermului si pe straturile de muschi pentru a genera o reducere superioara a grasimilor. Intern, TriLipo DMA face ca muschii sa se contracte, impingand in sus celulele grase. Extern, acestea sunt impinse in jos de catre presiunea aplicatorului. Efectul rezultat de “comprimare” face ca grasimea sa se scurga prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA.

Hydroshape si Rollshape sunt disponibile la Estetiq Medical Center (Bucuresti, Str. Romulus nr. 35, tel. 0213277599) iar lista saloanelor din toata tara unde puteti incerca Trilipo, este disponibila aici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Prima franciză 5 togo s-a prelungit cu încă 5 ani

Adina Meyers

Pregateste-te de sarbatoare, cu Philips

Adina Meyers

Cum scapi de mucegaiul din casa. Solutii simple si la indemana oricui

Adina Meyers