Home

10 idei de recipiente pentru plantele de interior

Ai vrea sa te bucuri de cat mai multe plante de interior, insa nu gasestei ghivece adecvate decorului sau achizitionarea lor iti depaseste bugetul?

Nu este necesar sa investesti bani in ghivece deoarece poti utiliza obiecte pe care le ai in casa. Suntem siguri ca multe dintre ele sunt pastrate in camara sau magazie, fara a avea o utilizare anume.

Citeste si: 3 idei creative de a utiliza un ghiveci banal

In aceasta categorie intra si lazile vechi de vin. Umplute cu ghivece cu flori si montate in perete, una deasupra celeilalte, vor oferi un aspect placut incaperii, mai ales daca aceasta este amenajata in stil rustic sau vintage.

Citeste si: Rafturi de depozitare din materiale reciclate

Daca esti un admirator al acestor stiluri, poti acoperi banalele ghivece cu bucati de panza de sac. Se vor intregra perfect intr-o amenajare vintage.

Cutiile vechi de vopsea reprezinta o alta solutie care nu impune nicio investitie financiara. Pentru o nota sic, poti eticheta numele plantei printr-o metoda simpla, care nu necesita decat un cartonas si o bucata de sfoara.

Citeste si: Ghivece haioase pentru gradina

Daca esti pasionat de vin ai, cu siguranta, multe sticle goale acasa. Ei bine, taiate, aceste sticle pot fi transformate in ghivece pentru flori. O varianta mai comoda consta in utilizarea borcanelor de gem si dulceata pe post de ghivece.

Chiar si banalele vase din teracota pot deveni foarte atractive daca sunt vopsite total sau partial. Desigur, exista multe alte solutii care pot fi luate in calcul, cum ar fi: galetuse sau stropitori vechi, busteni, cosuri din rachita, vase vechi din ceramica.

In galeria foto vei descoperi si alte idei la fel de practice si economice.

Related posts

African Influences For Your Home

Adina Meyers

Recomandarile SIKA: Ancorarile, un detaliu important in construcția sau renovarea casei

Adina Meyers

Idei de grătar: frigărui din carne de pui și cremă de verdețuri

Adina Meyers