LifeStyle

Wetterbest, crestere de 25% in primele 9 luni din 2015

Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, prezenta pe piata prin brandul Wetterbest®, anunta o crestere de 25% in primele noua luni ale anului 2015, ajungand la o cifra de afaceri de 78 milioane lei si un volum de aproximativ 2,5 milioane mp de tigla metalica.

Grupul, care cuprinde companiile Depaco, Polnebo si Cortina, a avansat cu 22% in aceeasi perioada, pana la 100 milioane lei. Pentru anul acesta, reprezentantii companiei si-au propus atingerea nivelului de 100 milioane lei pentru Depaco si 130 milioane lei pentru Grup.

”Rezultatele obtinute in primele 9 luni sunt satisfacatoare si ne dau incredere ca ne vom indeplini obiectivele pentru anul acesta. Desigur, depindem si de conditiile meteo si de evolutia pietei, dar premisele sunt foarte bune”, a declarat ing. Dragos Irimescu, Director General Depaco.

Strategia de dezvoltare a companiei prevede dezvoltarea periodica a portofoliului de produse. In prima parte a anului, compania a lansat cu succes doua profile noi: tabla plana faltuita Wetterbest® Click si profilul de tigla metalica de tip roman Wetterbest® Gladiator.

Incepand cu luna octombrie, compania propune un al treilea produs nou, tabla cutata W60, cu inaltimea cutei de 60 mm, ideala pentru constructiile industriale care au nevoie de un acoperis puternic sau unde se foloseste cofragul pierdut. Este un produs special, foarte rezistent la incovoiere datorita profilului cu unghiuri apropiate de 90 de grade. Produsul va fi disponibil si in varianta din otel de 1 mm grosime.

Depaco detine la fabrica din Baicoi cea mai mare capacitate de productie de tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri din Romania, respectiv peste 30 de linii automate si cinci hale de productie, precum si cea mai moderna linie de fabricatie de accesorii pentru drenaj din Romania. Compania este singurul producator autohton de patru profile distincte de tigla metalica:  Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic si Wetterbest® Gladiator.

 

Related posts

Lentiamo lansează campania de Black Friday cu reduceri de până la 50% Lentile de contact și ochelari de soare de la branduri de top, printre produsele incluse în ofertă

Adina Meyers

Fine Living – canalul care iti completeaza viata intr-un mod armonios!

Adina Meyers

Bilete reduse cu 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveția și Grecia

Adina Meyers