LifeStyle

Targ de Craciun la kika

kika Romania sarbatoreste Craciunul intr-un mod special, cu multa bucurie si voie buna, impreuna cu cei mici si cei mari deopotriva. Astfel, kika aduce magia Sarbatorilor de Iarna in magazin in weekendul 20-21 decembrie, printr-un eveniment plin de culoare si arome.

Spatiul va fi decorat festiv, vor rasuna colindele cantate de un cor profesionist, iar activitatile dedicate vizitatorilor se vor desfasura in intregul magazin, in intervalul 12.00 – 18.00. Parintii se vor putea bucura de vin fiert cu scortisoara, iar copiii de fursecuri delicioase.

Mos Craciun va fi nelipsit de la intalnirea cu cei mici din magazinul kika. Si pentru ca rar poate fi vazut in public, vizitatorii isi vor putea face poze cu el, pentru amintiri de neuitat.   

Povestea de Craciun de la kika va incepe in zona plina de stralucire a decoratiunilor de Craciun. Ca in orice basm, eroii sunt provocati sa isi testeze indemanarea. Astfel, familiile vor fi invitate sa isi demonstreze priceperea in decorarea cat mai rapida si estetica a pomului de Craciun, folosind accesorii kika, sa umple sacul Mosului intr-un timp cat mai scurt. Cei mai curajosi vor fi asteptati cu alte “probe” demne de cunoscatorii adevarati: ghicitori de Craciun despre decoratiunile kika, lectii de echilibru cu turnurile lui Mos Craciun.    

Delicioasa turta dulce isi face loc si in Povestea de Craciun de la kika. Copiii vor participa la ateliere de neuitat, unde vor fi invitati sa decoreze turta dulce, sa coloreze personaje de Craciun din hartie sablon, sa creeze felicitari personalizate pentru a le oferi parintilor.

Totodata, vor decora sosete pentru seara de Ajun si vor realiza ateliere de ghirlande. Mai mult, folosind culorile, copiii vor trasa siluetele personajelor sau obiectelor de Craciun: stea, glob, brad.   

O poveste frumoasa, in care finalul este mai mult decat fericit!

Idei rafinate pentru cadouri

In toata aceasta perioada, in magazinul kika, este amenajat targul de Craciun, cu sute de idei de cadouri rafinate, pline de stralucire. Reni din plus si cescute vesele pentru persoanele care adora copilaria, vaze decorative elegante sau figurine specifice iernii pentru persoanele romantice. In acelasi timp, doamnele pot opta pentru vesela nobila din portelan, iar domnii pentru unul din diversele sisteme de iluminat cu LED. 

Related posts

CITO – Redefinim standardele pe 12 septembrie 2012 in Romania

Adina Meyers

Fangai, cea mai nouă şi inovatoare instalaţie de sunet şi lumină din România

Adina Meyers

Vara copiilor: Accesorii chic pentru orice pitic

Adina Meyers