Home

Sika Romania largeste gama de produse fabricate la Cluj

Sika Romania, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice de constructii, a lansat un nou produs – adezivul SikaHome TileBond Flexible – fabricat la Capusu Mare, judetul Cluj. Alaturi de acesta, in noua fabrica Sika s-a dat startul productiei pentru alte 4 produse din gamele de pardoseli si impermeabilizare.

„Treptat, gama SikaHome va fi dezvoltata prin lansarea de noi produse ce vor fi dezvoltate in noua noastra fabrica. De asemenea, alaturi de gama SikaHome, in fabrica din Cluj s-a inceput productia pentru o serie de produse din categoriile destinate pardoselilor si impermeabilizarilor. Astfel, ne urmam planurile de a realiza local o parte dintre produsele importate pana in acest moment”, a declarat Laurentiu Stefanescu, Director General Sika Romania.

Potrivit afirmatiilor sale, lansarea adezivului SikaHome TileBond Flexible este un pas firesc ce are ca scop sustinerea strategiei Sika de a face cunoscute consumatorului rezidential produsele si tehnologiile inovatoare ale acestora.

In acest moment, gama SikaHome este formata din SikaHome TileBond Ceramic, SikaHome TileBond Natural Stone, SikaHome TileBond Flexibile, SikaHome Insulate Polystirene, SikaHome Insulate Mineral Wool si SikaHome Level Gypsum.

„Prin gama SikaHome dorim sa aducem, asa cum spune si sloganul companiei, ‘Experienta din santier, la raft‘. Tocmai din acest motiv, noua noastra gama cuprinde produse precum adezivi pentru placari ceramice, adezivi pentru placari cu polistiren si vata minerala, adezivi pentru piatra naturala, adezivi flexibili si gleturi de incarcare si finisare”, a mai adaugat reprezentantul companiei.

Astfel, SikaHome TileBond Flexible, alaturi de intreaga gama SikaHome, este destinat distributiei si lanturilor de magazine de bricolaj.

Adeziv flexibil conceput pentru placarile ceramice

Noul produs lansat, SikaHome TileBond Flexible, este un adeziv flexibil pentru placari in pat subtire, pe baza de ciment, fara curgere verticala si cu timp de lucru extins.

Acesta se foloseste pentru lipirea in strat subtire, de pana la 10 mm, a placilor ceramice la interiorul, dar si la exteriorul locuintei. Astfel, SikaHome TileBond Flexibile este indicat pentru placarea cu placi ceramice, portelanate, mozaic de sticla sau clinker cu dimensiuni cuprinse intre 5x5cm și 40x40cm. In plus, poate fi folosit si pentru lipirea de piatra naturala (nesusceptibila la patare), cu dimensiuni pana la 40x40cm, caramida aparenta, placi termoizolante din polistiren sau vata minerala bazaltica.

Produsul lansat de Sika este adecvat pentru lipirea pe o varietate mare de straturi suport, de la beton, tencuieli sau sape pe baza de ciment, ipsos, placi de gips-carton si chiar peste placarile ceramice anterioare.

“SikaHome TileBond Flexibile se alatura altor doua produse concepute pentru placarile ceramice: SikaHome TileBond Ceramic si SikaHome TileBond Natural Stone, acestea fiind deja existente pe piata inca din aceasta primavara”, a incheiat Laurentiu Stefanescu.

 

 

Related posts

Stilul navy sau marinăresc: cum îl poți adopta în amenajarea locuinței

Adina Meyers

Jocurile de noroc, multiple beneficii asupra psihicului

Adina Meyers

Caloriferele potrivite pentru locuință – ce soluție îți asigură un randament optim

Adina Meyers