LifeStyle

Platoul din Colectia CESIRO ”Intoarcere la traditie”, remarcat la AMBIENTE

Cesiro, cel mai mare producator de ceramica de menaj din Europa, a participat pentru al noualea an consecutiv la Tragul international Ambiente, desfasurat in Frankfurt, in perioada 13-17 februarie 2015.

In cadrul targului, a fost selectat sa prezinte in proiectul speed dating@Ambiente, un produs nou lansat la acest eveniment, respectand tema sesiunii: ''Gatitul la cuptor este noul trend''.

Cesiro, reprezentat de Dna Sonia Pupaza, a introdus ziaristilor prezenti un platou, destinat tortului de sarbatori, o unealta perfect incadrata in tematica propusa. Platoul insa are o functionalitate mult mai larga, putand fi utilizat atat pentru friptura cu garnitura cat si pentru  fructe, prajituri, placinte …

Produsul se incadreaza in Colectia ''Intoarcere la traditie'', imbinand cu maiestrie pictura manuala, culorile traditionale de rosu si negru in incercarea reusita de a crea un produs original si unicat.

Inspirat, de asemenea, de consumatorul japonez care este mereu orientat catre produse care isi spun povestea, prin marcarea locului de origine, semnatura creatorului sau prin numele colectiei, Cesiro incearca sa conecteze producatorul, designerul si consumatorul final prin utilizarea celor trei elemente mai sus mentionate. Colectia ''Intoarcere la traditie'', a fost creata de Emila Ardelean si produsa in Romania.

Related posts

Maestrul Gheorghe Zamfir, invitat de onoare în spectacolul The Red Guard Choir de la București

Adina Meyers

Școala de Vară la Antipa

Adina Meyers

„Filme în aer liber” la Constanța

Adina Meyers