LifeStyle

Lana pentru Photoliu − inapoi la traditional

Pentru ca sunt niste oameni asezati, cu respect pentru valorile traditionale, dar care se inspira din nevoile lumii moderne, cei din echipa Photoliu (www.photoliu.com) si designerul vestimentar Lana (www.Lanaa.ro) si-au pus talentele la contributie pentru a le oferi romanilor ocazia de a sta comod.

Proiectul „Lana pentru Photoliu” propune o reinterpretare a scaunului traditional romanesc in context contemporan. 

Cele opt luni de munca s-au concretizat intr-o piesa mestesugita, cu look autentic, care se integreaza perfect in spatiile moderne de astazi, dar pastreaza amprenta timpului la care face trimitere. Credinta din spatele proiectului este aceea ca bagajul cultural si cel etnic nu trebuie uitate, ci mai degraba valorificate si actualizate cu sprijinul designului modern.

Scaunul a fost proiectat cu ajutorul celor de la Dizainar, este realizat din lemn de stejar si urmeaza o linie sofisticata, oferind stabilitate fara sa-si piarda din eleganta. Efectul este obtinut cu ajutorul celor trei picioare de sprijin perfect echilibrate si cu al deja celebrului print etno al Lanei. Asa cum ne-au obisnuit cei de la Photoliu, scaunul este complet personalizabil, fiind disponibil in doua variante de tapiterie si patru optiuni de culoare pentru lemn.

Traducand dorinta de a sustine traditia romaneasca, scaunul „Lana pentru Photoliu” este primul obiect de design original din portofoliul Photoliu si reprezinta cel mai original mod in care poate fi formulata invitatia „Ia si tu un loc in lume, romane!”.

Explicatie:

Aceasta piesa este disponibila in doua variante de tapiterie: cu motive traditionale pe fundal alb sau crem. Lemnul poate fi alb, lime sau natur.

Materialul textil imprimabil reprezinta o combinatie intre bumbac si poliester.

Productia scaunului dureaza intre 10 si 12 zile lucratoare, iar livrarea este gratuita pentru Bucuresti.

Pretul final este 350 de euro, fara a se percepe TVA.

Text/Foto: BDC

Related posts

Recomandări Fest(in) pe Bulevard, a opta zi

Adina Meyers

Copiii și părinții aleargă împreună la a X-a ediție a Campionilor sănătății

Adina Meyers

Traieste o experienta gastronomica de vis cu Mozart Chocolate Cream Liqueur

Adina Meyers