Rezistent. Termoizolant. Ignifug. Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care si le doresc beneficiarii de la materialul din care isi construiesc casa.

Sistemul de zidarie din BCA, pune confortul si siguranta casei si a familiei pe primul loc, fara sa puna in pericol mediul inconjurator.

Termoizolant. Caldura si confortul familiei tale la costuri minime

Conform directivei europene EPBD, incepand cu anul 2020, cladirile cu consum minim de energie vor deveni o regula pentru noile constructii din Europa. Orice zidarie BCA este alegerea potrivita pentru a indeplini simplu si rapid aceasta provocare. Structura poroasa a BCA-ului CELCO (betonului celular autoclavizat) si continutul ridicat de aer din structura sa ii confera capacitati termoizolatoare superioare. E important de retinut faptul ca nu orice tip de BCA are proprietati de izolare termica.

CELCO este singura fabrica din Romania care produce BCA de zidarie de 350±30 kg/mc, CELCO MEGATERM PLUS. Aceasta densitate redusa se traduce in cel mai bun coeficient de transfer termic din Romania, cu o valoare de numai 0,09 W/moK. Practic, in aceste conditii, peretii realizati din BCA CELCO cu o grosime minima de 35 cm, nu necesita termoizolatie suplimentara. In plus, densitatea redusa a blocurilor de BCA CELCO va mai ofera o serie de beneficii: 

  • in transport, prin posibilitatea de a incarca mai multi paleti pe un camion, limitand numarul de drumuri intre furnizor si locatia santierului/depozitului;
  • in manipulare si punere in opera, prin reducerea fortei de munca necesara pe santier;
  • in prelucrare, prin usurinta taierii, gauririi sau frezarii ce necesita numai scule si dispositive uzuale si ieftine.

O densitate scazuta inseamana ca BCA CELCO are un numar foarte mare de pori de aer, distribuiti uniform in structura, care impiedica transferul termic in exces si creaza un confort termic optim cu costuri minime pentru incalzire si racire.  Structura poroasa a BCA CELCO face posibila preluarea umiditatii din aerul unei incaperi si redarea acesteia atunci cand umiditatea incaperii scade. In plus, zidaria din BCA permite peretelui sa respire, asa ca mucegaiul si igrasia nu se numara printre problemele pe care le-ar putea ridica o constructie care il are la baza. Este ideal pentru o locuinta confortabila sau chiar pentru construirea unui spatiu comercial rezistent si durabil.

Rezistent & destinat structurilor portante – vei avea o constructie solida si rezistenta la seism

CELCO® STRUCTOTERM este prima marca romaneasca de BCA destinat structurilor portante. Cu o rezistenta la compresiune de minimum 5 N/mm2, acesta garanteaza o constructie solida si rezistenta, cu izolare termica superioara si 100% ignifuga. Are rezistenta la compresiune a unei caramizi, dar, in plus, asigura aceeasi rezistenta uniforma pe toate fetele. Rezistenta superioara si absorbtia redusa a apei oferite de CELCO® STRUCTOTERM recomanda acest produs pentru constructii situate in zone seismice, predispuse la inundatii si incendii. Constructiile realizate din CELCO® STRUCTOTERM vor rezista testului timpului indiferent de schimbarile climatice si vor asigura interioare sigure si confortabile.

 

Ignifug 100% – cel mai inalt grad de rezistenta la foc. Pentru siguranta familiei tale.

Zidaria realizata din BCA CELCO aduce un plus de siguranta casei tale datorita compozitiei minerale cu proprietatile ignifuge care il face sistemul de zidarie cu cel mai inalt grad de rezistenta la foc. In plus, pentru ca este fabricat doar din materii prime naturale ce sunt aproape inepuizabile, in cadrul unui proces tehnologic eficient si ecologic, materialul de zidarie BCA protejeaza sanatatea familiei tale si generatiile viitoare printr-un consum economic si emisii reduse de CO2.

Related posts

Umidificatorul – secretul unui camin sanatos

Adina Meyers

Descopera oferta promotionala de tigla ceramica pentru acoperisuri durabile

Adina Meyers

Cum alegeti un acoperis de calitate

Adina Meyers