ROBUST, RAPID, FIABIL, PUTERNIC ALEGEREA E SIMPLA: TA 300

07 martie 2011 , 548 afisari

Pe santiere, in cariere de piatra sau nisip, in mine sau in cadrul proiectelor de constructii de drumuri, camioanele articulate Terex sunt proiectate sa va mentina nivelurile de productivitate ridicate, consumul de combustibil scazut si timpii de ciclu scurti. Teste riguroase au confirmat ca Terex a dezvoltat camionul articulat absolut, capabil sa lucreze in cele mai grele conditii, puternic si fiabil.

TIMP MORT? MINIM !!

Camioanele articulate Terex sunt proiectate din fabrica sa va mentina in miscare, prin timpi morti minimi chiar si in cele mai grele conditii.

Regimul de racire cu ulei a sistemului de franare beneficiaza de un design complet capsulat care prelungeste intervalele de servisare, mentine costurile de operare la un nivel scazut si productivitatea la valori ridicate.

Suplimentar, timpii morti sunt redusi prin accesul facil de la nivelul solului la zonele de servisare, ridicarea capotei este asistata electronic, iar cabina este complet basculabila, reducand si facilitand timpul de servisare la maximum.

CABINA OPERATORULUI – TEHNOLOGIE SI MODERNISM

Experimentati un nou standard de confort al operatorului

Toate instrumentele si manetele sunt pozitionate optim din punctul de vedere al manevrabilitatii si functionalitatii. Designul Terex vizeaza operatorul, confortul si controlul total al acestuia pentru o experienta maxima in spatele volanului. 

OPERARE LINA

Nu lasati terenul accidentat sa va incetineasca. Lasati Terex sa preia tot efortul.

Cu suspensia fata total independenta in pachetul standard – unic in reteaua Terex –, TA300 este lider la confortul operatorului si calitatea condusului.  

Designul inovativ reduce oboseala operatorului, creste productivitatea si stabilitatea, permitandu-i unei masini de aceste dimensiuni sa exceleze pe teren accidentat.

TA300 este un executant de exceptie in toate aplicatiile. Echipat cu un sistem de racire de capacitate ridicata pentru orice zona de pe glob, acest executant incercat poate opera in orice conditii climaterice, din mediul arctic pana in cel desertic. 

Specificatii:

• Sarcina utila: 28 tone;
• Capacitatea de incarcare a benei: 17,5 m3;
• Puterea motorului: 385 CP;
• PLI: A963 Feb10.

Caracteristici:

• Camion de mare capacitate cu motor puternic, ce asigura o performanta de top pentru clasa sa, ajungand unde altii nu-l pot urma;
• Proiectat sa depaseasca asteptarile clientilor;
• Tehnica de productie imbunatatita si calitate incorporata;
• Unul dintre cele mai eficiente camioane din domeniu la consumul de combustibil;
• Testat riguros in conditii extreme pentru putere, productivitate si fiabilitate demonstrate;
• Grad crescut de inclinare in rampa si viteze maxime mai mari pentru o productivitate sporita.

Ce spun beneficiarii din industrie?

• „Calitatea la condus a acestui echipament i-a surprins in mod placut pe toti operatorii nostri; (...) multi au comentat asupra finetii in operare in orice conditii.” (Hoffmann – Cea mai mare companie privata din Europa in domeniul inchirierii de echipamente de mare capacitate);
• Chiar si fara incarcatura, manevrabilitatea este superioara, cu mult mai putine zdruncinaturi si leganari. (jurnalist independent participant la Testul de Produs);
• Niciun alt producator nu asigura suspensie total independenta in pachetul standard. n

Powertek Company SRL, www.powertek-company.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter