Vermeer BC230XL, pentru piata europeana

18 februarie 2013 , 1159 afisari

Noul model BC230XL dispune de o deschidere generoasa a sistemului de avans de 23 x 35,5 cm, facand posibila tocarea materialului foarte ramificat, si are o masa de 1980 kg. Astfel, acesta se situeaza intre modelele BC160 (cu o deschidere de 16 cm) si BC1000 (cu 30 cm). Fabricat in Statele Unite, noul model are un motor diesel Kubota Stage IIIB de 49,2 kW (66 CP).

Robbert Dedding, manager regional de vanzari, a declarat ca noul model se adreseaza utilizatorilor profesionisti. Modelul mai usor, BC160, care de asemenea a fost dezvoltat pentru piata europeana, poate fi folosit atat pentru operatiuni profesionale, cat si de ocazie.

Cei de la Vermeer au declarat ca sistemul SmartFeed al modelului BC230, in asociere cu motoarele hidraulice duble, trage si proceseaza cu usurinta materialul mai dificil de manipulat, reducand timpul de pregatire. Structura superioara cu rotatie de 180 de grade permite operatorului sa alimenteze sistemul cu material din locul unde acesta este depozitat. Astfel, echipamentul este ideal pentru lucru in condiţii de siguranţa de-a lungul marginii drumurilor.

BC230XL permite alimentarea fara rasturnare a materialului, reducand volumul de munca şi efortul operatorului. Arcurile duble produc o forta de strivire  de 420 kgf intre rolele de alimentare. Totodata, costurile operaţionale sunt reduse ca urmare a eficientei motorului Kubota si a usurintei de acces la punctele de servisare.

Robbert Dedding a mai adaugat ca echipamentul a fost prezentat pietei cu ocazia catorva targuri si expozitii in Germania, Franta si Marea Britanie, iar in prezent compania pregateste un stoc de masini pentru distribuitorii europeni.

 

 

Loading...

Comentarii