Eurotech Tools Show

21 noiembrie 2011 , 848 afisari

Prilejuit de incheierea procesului de rebrading parcurs de companie pe parcursul a 6 luni, evenimentul a fost condimentat cu lansari de produse inovatoare, precum si cu prezentari si demonstratii profesioniste.

Aproximativ 70 de specialisti au participat vineri, 7 octombrie, intr-o eleganta locatie, pe malul Ciricului, la prima editie a unui eveniment ce a reusit sa reuneasca specialisti din domeniul constructiilor si instalatiilor. Partenerii traditionali de eveniment (BOSCH – scule electrice; ROTHENBERGER – scule pentru instalatori; IMER – tehnica pentru beton si ridicare; UNIOR – scule de mana; STIHL – motounelte) au fost ca de obicei la inaltimea asteptarilor, oferind invitatilor un adevarat spectacol de indemanare, precizie si profesionalism. O aparitie noua in linia marcilor cu greutate din portofoliul EUROTECH a constituit-o brandul german KAESER KOMPRESSOREN, cu care EUROTECH si-a oficializat cu aceasta ocazie relatia de colaborare, devenind astfel un important distribuitor si partener de service pentru acesta in zona Moldovei.

Demonstratiile au fost interactive, participantii putand testa noile tehnologii prezentate.

In paralel, a fost lansat noul site oficial EUROTECH: www.eurotech-iasi.ro, impreuna cu  campaniile promotionale de toamna, care ofera clientului final reduceri de pret, cadouri atractive si pachete interesante. Expertiza de peste 13 ani a companiei EUROTECH in domeniul tehnic a fost reconfirmata de profesionalismul acestui eveniment si de performanta de a reuni partenerii din domeniile de interes.

Noi consideram ca aceasta intalnire s-a ridicat la inaltimea asteparilor participantilor si a fost un real succes, reusind sa obtina satisfactia acestora. Apreciem interesul cu care participantii au raspuns invitatiei noastre si dorim ca acest tip de reuniuni sa fie o permanenta in calendarul evenimentelor companiei noastre. Clientii nostri s-au obisnuit, de altfel, cu acest gen de manifestari si consider ca cel mai bun argument de vanzare il reprezinta demonstratiile punctuale”, a declarat Stefan Dalas, director general al companiei EUROTECH.

EUROTECH este afacerea de succes a unui pasionat antreprenor din Iasi, care a intrat pe piata in anul 1998 cu o motivatie puternica: sa ofere clientilor sai, cu toata seriozitatea, solutii tehnice profesioniste. Compania EUROTECH este unul dintre cei mai dinamici jucatori din Moldova in domeniul sculelor si echipamentelor. De la infiintare si pana in prezent, compania a avut o activitate comerciala sustinuta, definita la inceput prin vanzarea directa catre clientul final, urmata ulterior de cea prin parteneri – distribuitori. Compania s-a dezvoltat continuu, extinzandu-si aria de acoperire, logistica si personalul, consolidandu-si imaginea. In tot acest timp nu s-a facut rabat de la seriozitate si calitate. Firma se orienteaza in continuare spre investitii, produse si servicii de top. Valorile companiei sunt: seriozitatea, profesionalismul, respectul, calitatea si responsabilitatea, misiunea acesteia fiind aceea de a oferi intotdeauna clientilor sai solutii personalizate pe nevoia acestora, stabilind astfel parteneriate de incredere pe termen lung.

  • In iulie 2000 a fost inaugurat un magazin cu showroom si service propriu, cu logistica si dotari moderne, personal tanar si motivat, precum si un important stoc de piese de schimb. Importanta acordata capitalului financiar, dar mai ales celui uman al fimei a determinat o dezvoltare sanatoasa a companiei, continuata si astazi.
  • In octombrie 2003 a avut loc deschiderea noului sediu, cu un showroom de 250 mp si birouri de 150 mp, in vecinatatea vechiului magazin, care a devenit astfel un service spatios pentru produsele comercializate. Investitia de peste 350.000 de euro a condus la cresterea notorietatatii uneia dintre cele mai cunoscute marci locale.
  • Incepand din anul 2002, EUROTECH a construit si dezvoltat o importanta retea de distributie in Moldova: Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui, Neamt, Bacau, dar si in Bucuresti.

Politica de marketing relational dusa de companie este sustinuta esential de serviciile pe care EUROTECH le ofera clientilor sai:

Consilierea clientilor. Echipa de vanzatori EUROTECH este implicata alaturi de client in analizarea alegerii acestuia, cautand permanent sa ofere suport tehnic la nivel de detaliu, precum si varianta optima din punct de vedere economic;
Service autorizat. Marci ca: BOSCH, KAERCHER, STIHL, MAKITA, METABO, AGT, KAESER sunt depanate de personal specializat, avand suportul logistic necesar si autorizarea producatorilor, pentru primele doua branduri EUROTECH beneficiind de unicitate in Moldova;
Serviciul de inchiriere scule. Pentru lucrari ce nu justifica achizitionarea de scule noi, un parc impresionant de scule ii asteapta pe clientii EUROTECH.

Compania EUROTECH a renascut in aceasta toamna sub deviza sloganului „cu oameni seriosi” si isi asteapta cu un nou suflu clientii.

Splai Bahlui Mal Stang nr. 25B
Iasi, 700029 - Romania
SHOWROOM 0232 / 231 435  
www.eurotech-iasi.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter