Bosch intra pe piata sistemelor de securitate din Republica Moldova

04 august 2010 , 620 afisari

In luna decembrie 2009, Divizia de Tehnica de Securitate si Siguranta a Robert Bosch S.R.L. si-a extins activitatea si pe piata sistemelor de securitate din Republica Moldova. Noua piata va fi acoperita de doi parteneri locali, DAAC System Integrator si Justar Tehno,  care vor pune la dispozitia clientilor tot know-how-ul si tehnologia de securitate Bosch. Importanta strategica a acestei extinderi este cu atat mai mare cu cat situatia economica actuala a dus la restrangerea activitatii multor firme.

“Am ales parteneri puternici pe piata de securitate din Republica Moldova, tocmai pentru a reusi sa oferim clientilor finali sisteme si solutii Bosch, dar si servicii de inalta calitate si a ne putea integra usor si firesc pe piata locala de specialitate. Prin evenimentul de lansare am urmarit sa familiarizam partenerii nostri, cat si clientii acestora, cu potofoliul de produse Bosch Security Systems. Suntem incantati de faptul ca lansarea a starnit un mare interes pe piata din Republica Moldova, bucurandu-se de un numar mare de participanti si o atentie crescuta aratata produselor noastre. Speram sa incepem o colaborare fructuoasa cu partenerii nostri locali“, a afirmat Bogdan Alexandru, director regional de vanzari, Departamentul de Tehnica de Securitate si Siguranta, Robert Bosch S.R.L.

Evenimentul de lansare organizat de Bosch Security Systems si firmele partenere din Republica Moldova s-a adresat proiectantilor, inginerilor si specialistilor IT care activeaza in domeniul securitatii si sigurantei. Scopul lansarii oficiale a fost de a anunta intrarea pe piata din Republica Moldova si de a face cunoscut domeniul de activitate al Bosch Security Systems Romania prin prezentarea produselor, sistemelor si solutiilor de securitate Bosch.

Cu ocazia lansarii oficiale, managerii de produs din cadrul Departamentului de Tehnica de Securitate si Siguranta Bosch au prezentat  produsele si solutiile de ultima generatie care vor fi disponibile de anul acesta si pe piata din Republica Moldova. Lansarea a  atras numerosi clienti ai celor doua companii partenere, printre care reprezentanti ai celor mai importante unitati bancare din Republica Moldova (Banca de Economii, Banca Sociala, Banca Nationala a Republicii Moldova), reprezentanti ai Centrului Resurselor Informationale de Stat, ai Centrului de Telecomunicatii Speciale, ai Centrului Vamal, ai Institutului de Dezvoltare a Societatii Informationale, ai Ministerului Afacerilor Interne, ai Aeroportului International Chisinau, dar si reprezentanti ai companiilor Moldtelecom sau Orange.

Contact pentru jurnalisti: Eleni Sefel, tel: (021) 4057529

Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important producǎtor in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si a tehnicii pentru clǎdiri. In anul 2008, cei aproximativ 282.000 de angajati au realizat o cifrǎ de afaceri de 45 miliarde de euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 60 de tǎri, iar prin parteneriate Bosch este prezent in alte 150 de tari. Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continuǎ a Grupului. Bosch investeste anual peste trei miliarde de euro pentru cercetare si dezvoltare, inregistrand peste 3.000 de patente la nivel mondial. Prin produsele si serviciile oferite, Bosch urmareste imbunatatirea calitatii vietii, oferind solutii fiabile si inovative.

Concernul a fost infiintat la Stuttgart, in 1886, de c
ǎtre Robert Bosch (1861 - 1942), sub numele de „Atelier de mecanicǎ finǎ si electrotehnica”. Structura Robert Bosch GmbH asigurǎ independenta financiarǎ, precum si libertatea antreprenorialǎ a Grupului Bosch. Aceasta ii permite companiei sǎ facǎ investitii pentru asigurarea viitorului sǎu, precum si sǎ respecte responsabilitatea sa socialǎ. Capitalul social al Robert Bosch GmbH este detinut in proportie de 92% de cǎtre Fundatia Robert Bosch. Functiile de conducere ale Grupului sunt indeplinite de Robert Bosch Industrietreuhand KG, care detine si majoritatea voturilor. Cealaltǎ parte este detinutǎ de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul
www.bosch.com.ro.

Loading...

Comentarii

Newsletter