Macarale şi sisteme elevatoare JASO, la Bauma

16 mai 2016 , 1048 afisari

JASO a expus şi la ediţia de anul acesta a celui mai important târg destinat sectorului construcţiilor.

Citește si: Volvo oferă sistemul Compact Assist cu funcție de calculare în timp real a densității asfaltului

JASO a avut stand la fiecare ediţie Bauma din 1995 încoace, iar anul acesta echipele JASO Tower Cranes şi JASO Elevation Systems si-au prezentat ultimele inovaţii în domeniu. Mai exact, două macarale turn, două platforme electrice şi un lift pentru macarale turn.

Pentru Bauma, producătorul spaniol a ales macaraua cu braţ înclinat hidraulic J118HPA şi macaraua cu braţ înclinat J265PA, accentuând gama de macarale cu braţ înclinat şi braţ înclinat hidraulic pe care JASO a proiectat-o şi o fabrică din 1996 încoace. J118HPA este echipată cu un mecanism hidraulic amplasat în partea superioară a structurii din spate braţului. Macaraua are o capacitate de 6 t şi o sarcină maximă la vârf de 45 m - 1.6 t. Cea de-a doua macara este J265PA, cu o capacitate de 18 t şi o sarcină maximă la vârf (max. reach) de 60 m - 2.2 t.  

Împreună cu acestea, JASO Elevation Systems a expus două modele cu care se remarcă pe piaţă: platforma clasică GP 40 şi noul model GTC 25. GP 40 îmbină perfect caracteristicile unui echipament robust, modular, ergonomic şi sigur, având o lungime maximă de 35.88 m (în configuraţia cu două turnuri) sau de 13.44 (în configuraţia single-mast) şi o sarcină max. de 4.500 kg (double-mast) sau 2.300 kg (single-mast). Modelul GTC 25 este un echipament optim pentru operatorii de macara, cât şi pentru personalul de întreţinere, fiind compact, simplu şi fiabil. Are o capacitate de 2 persoane (250 kg), iar viteza de elevaţie este de 22 m/min. Este compatibil cu macarale de la diferiţi producători.

Citește si: Bigger is better

Sursa: www.mequipment.ro

Dacă ți-a plăcut articolul, abonează-te la newsletter și vei primi în fiecare dimineață articole noi:

Newsletter

Citește si: Selwood a prezentat noi pompe la Hillhead 2016
Loading...

Comentarii

Newsletter