Solutii Constructive

Ce avantaje aduce un apartament nou

Achizitia unei locuinte nu este deloc o misiune usoara. Apartamentele puse in vanzare sunt foarte variate si ofera beneficii diferite. Important este sa analizezi cerintele pe care le ai, ce iti doresti prioritar de la noua ta casa. Daca ai gasit apartamentul care sa bifeze o mare parte dintre criteriile tale, ai simtit ca este ceea ce ai nevoie si l-ai achizitionat, felicitari! Apartamentele noi din ansamblurile rezidentiale au caracteristici diferite fata de cele in blocurile vechi, in care de altfel multi dintre noi am si copilarit. Daca acum esti in cautarea unui apartament si cercetezi piata, afla care sunt cateva dintre avantajele de a te muta intr-un bloc nou.

Apartament la cheie

Cu siguranta atunci cand iti iei o locuinta noua, vrei desigur sa te muti cat mai rapid in aceasta. Un apartament nou intr-un ansamblu rezidential te intampina cu finisaje si dotari noi, totul este pus la punct. Asadar, ai parchet nou, obiectele sanitare, gresie, faianta. Nu trebuie decat sa aduci cateva piese de mobilier  (le poti lua si din locul in care ai stat, pana iti iei altele noi), electrocasnicele esentiale si poti sa te muti. Deci tot ce ai mai avea de facut este sa apelezi la un serviciu de transport mobila si sa dai petrecerea de casa noua. Ai scapat de renovat sau de stat dupa mesteri. Apartamentul nou te asteapta sa te bucuri de el.

Spatiu generos de mare

Un apartament cu 2 camere intr-un ansamblu rezidential poate atinge suprafata unuia cu 3 camere dintr-un bloc vechi. Atunci cand te muti si iti iei un apartament, vrei cu siguranta sa ai mai mult spatiu, de fapt cu mult mai mult. Apartamentele noi reusesc cu succes sa ofere spatiul dorit, chiar si de cei mai pretentiosi dintre noi. Acestea sunt decomandate, au balcoane mari, cele cu 3 camere includ in majoritatea cazurilor 2 bai. De asemenea, suprafetele mari vitrate asigura o foarte buna luminozitate. Zilele in care nu stii unde sa iti mai depozitezi incaltamintea, asternuturile de iarna, vor fi doar o amintire demult uitata.

Fara cheltuieli suplimentare

Partea financiara in achizitia unui apartament este esentiala. Dispui de un buget si vrei sa stii ca poti sa te incadrezi in acesta. Un apartament nou nu mai aduce cheltuieli in plus, asemeni unuia vechi care necesita renovare. In prima faza pretul mai mic al unui apartament in bloc vechi, fara imbunatatiri, poate fi atractiv. S-ar putea insa sa nu estimezi deloc bine costurile cu materialele necesare pentru renovare si cu manopera. Se aduna cheltuieli cu o serie de lucruri pe care tu nici nu le-ai luat in calcul. Pretul apartamentului nou este cel final. Cheltuielile pentru mobila pot insa sa depaseasca si ele cu mai mult sau mai putin bugetul alocat. Un credit rapid online iti va fi intr-o astfel de situatie mai mult decat util.

Nu face compromisuri mari in alegerea noului apartament si tine cont ca este o investitie pe termen lung. O locuinta ia parte si ea la o multime de schimbari care au loc in viata ta de-alungul anilor.

Related posts

Materialele de constructie: primul pas spre confort

Adina Meyers

Care sunt modificările aduse Programului “Prima Casă”

Adina Meyers

Clădirea de birouri Ana Tower a fost dotată cu sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, implementarea acestora fiind realizată de Atrea

Adina Meyers