Renovare in stil Toscan pentru un conac din sec.XVIII

29 mai 2012 , 1255 afisari

Inca de la exterior se remarca stilul Toscan, printr-un contrast frumos intre exteriorul casei – ocru- si gradina – verde. In general, acest stil promoveaza culorile pamantii maroocrugalbenrosu inchisverdealbastru inchis, atat la interior, cat si la exterior.

Arhitectura, sculptura si pictura sunt poate cel mai bine evidentiate intr-un decor toscan. Arcadele si coloanele se regasesc atat la nivelul usilor, cat si al ferestrelor mari cu iz frantuzesc. Lumina naturala este foarte dorita in orice interior.  

Tot aici vom intalni foarte multe tablouri/picturi prin care laturala cultura a stilului toscan este scoasa in evidenta. Mobilierul clasic, din lemn masiv, dar si pardoseala din marmura/gresie sunt alte caracteristici demne de mentionat.

Camara bogata a conacului aminteste de stilul mediteranean, la fel si obloanele de la ferestre. Impletiturile uscate, cosurile din nuiele, piatra naturala folosita in cazul pardoselei din camara transmit o atmosfera frantuzeasca, relaxanta.

Cu cinci dormitoare, doua bai, o bucatarie si un living spatiul, casa este scoasa la vanzare contra sumei de aproape 4 milioane de euro. 

Comentarii

Newsletter