Pledoarie pentru albastru intr-o casa eleganta si sofisticata

25 februarie 2016 , 2288 afisari

De cele mai multe ori, un interior monocromatic este asociat cu ideea de simplitate. Insa acest lucru nu este valabil si pentru Ballsbridge Residence, asa cum a fost numita resedinta pe care v-o prezentam in acest articol.

Citește si: 10 modele de foisoare pe care ti le-ai dori in gradina

Casa a trecut printr-un proces complex de renovare, in timpul caruia a fost extinsa. De aceasta actiune s-a ocupat firma irlandeza de design KLD. Desi echipa de designeri se poate lauda cu multe proiecte reusite, nimic nu se compara cu frumusetea acestei proprietati. Un proiect impresionant si foarte reusit.

Citește si: 20 de pergole fascinante

Dintr-o locuinta obisnuita ce reprezenta un loc de evadare pentru o familie mai in varsta, casa este acum acum un spectacol indraznet pentru ochi. Amenajarea interioara include elemente de decor din anii ‘60 - ’80 si cateva influente moderne, toate integrate intr-un spatiu uimitor si unic.

Intrarea principala duce catre living, unde poti admira monocromia data de elementele decorative albastre. Construite din tavan si pana la podea, rafturile pentru carti sunt vopsite in acelasi albastru puternic, la fel ca si peretii, accentuati cu rame inguste. Doar semineul se abate de la aceasta culoare rece fascinanta.

Citește si: Casa de vacanta la doi pasi de plaja

Ajungand in centrul casei, esti distras de la albastru si introdus in nuantele de gri de la bucatarie. Este clar ca aceasta functiune reprezinta zona extinsa deoarece are mai multe influente moderne.

Blaturile din marmura se potrivesc perfect cu podeaua din stejar tratat si cu placile de gresie moderne cu forme geometrice Pentru acoperirea suprafetei de deasupra blatului de lucru s-au folosit placi rustice.

Citește si: 15 exterioare in stil scandinav

Zona de dining este separata de bucatarie printr-un perete ingust si vitrine cu linii curate si moderne.

Dormitorul preia din cromatica specifica zonei de zi: gri si subtile accente de albastru.

Sursa foto: http://adorable-home.com

Loading...

Comentarii