O casuta cu sarm

09 februarie 2016 , 1928 afisari

Aceasta casuta simpatica din Wales dateaza din 1590. Actualii proprietari au intervenit prin construirea unei extensii si reamenajarea spatiilor interioare.

Constructia pare mica, insa integreaza toate functiunile necesare unei familii cu copii: camera de zi, dining, bucatarie, 4 dormitoare cu bai aferente, hol si salon.

Resedinta are un farmec aparte prin modul in care este structurata si amenajata: tavane joase, grinzi expuse, tesaturi pretioase si un mix de culori calde si vibrante.

Salonul sau camera-gradina reprezinta o extensie luminoasa si vesela a casei. Aceasta incapere este perfecta pentru lectura, relaxare si socializare.

Bancuta din lemn intr-o nuanta inchisa, cu ornamente, afiseaza un look dramatic in holul de la intrare. Pernele rosii ofera accentele de culoare neceare.

Perdelele groase cu modele florale gratioase ofera interiorului un farmec de epoca, iar semineul accenteaza aerul rustic al amenajarii.

Insula de bucatarie pe roti este foarte versatila, putand fi mutata oricand. Totodata, constituie un spatiu suplimentar de depozitare.

Peretii si podeaua intr-o nuanta deschisa formeaza un contrast placut cu mobilierul si accesoriile textile de masa.

Grinzile de stejar creeaza un fundal dramatic in dormitorul de la mansarda. Plapuma din puf model patchwork si fotoliul in carouri adauga un farmec aparte de tara.

Cada de baie eleganta reprezinta punctul focal al baii. Cosurile din rachita ofera un extra spatiu de depozitare in acest spatiu compact.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

 

 

Comentarii

Newsletter