O casuta cottage cu mult farmec

14 aprilie 2017 , 5182 afisari

Poate ca, in 1860, aceasta casuta cottage ar fi fost privita ca o locuinta umila. Insa in 2016, reprezinta un model excelent de “casa de tara”, un exemplu perfect pentru viata simpla si tihnita a vietii de odinioara.

Casa functioneaza ca spatiu de relaxare si distractie (surf de weekend). Fiecare incapere vine cu surprizele ei de natura stilistica si functionala: living cu elemente decorative eclectice, dormitor cu un pat impunator din bronz in stil Victorian, sala de dus cu apa calda obtinuta prin energie solara, bucatarie de inspiratie industriala.

La acestea se adauga incalzirea centrala cu energie solara, arzator pe lemne pentru sezonul rece, gradina spatioasa si captivanta, cu vedere larga spre imprejurimi.

Aici, fiecare piesa de mobilier si accesoriu decorativ pare sa aiba menirea de a readuce la viata spiritul unui camin country fermecator.

Un sanctuar vesel si primitor indiferent de vreme, casuta ofera rasfat tuturor simturilor.

Decorul este deopotriva simplu, elegant si cu un parfum special de epoca. Intreaga amenajare denota grija pentru detalii si pentru dialogul permanent cu natura.

Cu toate acestea, nu au fost omise utilitatile unei locuinte moderne: masina de spalat, frigider, congelator, cuptor electric, cuptor cu microunde etc

Cu alte cuvinte, are gratia si simplitatea unei case rurale si facilitatile unei resedinte contemporane; o imbinare reusita de stil vechi si functionalitate moderna. 

Loading...

Comentarii

Newsletter