O casa in stil country pentru o familie cu copii

15 aprilie 2015 , 2985 afisari

Decat sa se mute intr-o alta zona, o tanara familie a ales sa transforme o constructie veche int-o locuinta confortabila. Rezultatele vorbesc de la sine.

Motivul care a stat la baza acestei dezicii a fost legat de faptul ca familia era in crestere si avea nevoie de mai mult spatiu. Proprietarii sunt mandri de noul camin, mai ales ca acesta corespunde perfect cu nevoile lor de confort si functionalitate.

Citeste si: O casa de vis in stil country

Casa beneficiaza de o curte interioara generoasa, care serveste ca spatiu de joaca si de relaxare. Exteriorul pastreaza o mare parte din caracteristicile originale, oferindu-i caracter si un aer distinct. In schimb, interiorul a fost complet restructurat. Dupa recompartimentare, s-au obtinut spatii mai ample si mai luminoase, de care familia se bucura din plin.

Citeste si: Casa insorita in Mallorca

Ferestrele mari arcuite permit patrunderea luminii naturale, peretii din piatra adauga caldura si personalitate, iar tavanele inalte cu grinzi ajuta la pastrarea aerului traditional.

Citeste si: Atmosfera reconfortanta intr-o casa traditionala

Casa le ofera acum proprietarilor extra spatiul de care aveau nevoie, adica dormitoare, o zona de zi eleganta si foarte confortabila si multe alte beneficii.

 

 

Loading...

Newsletter