O casa frumoasa pentru o familie fericita

26 mai 2015 , 5523 afisari

Designerul de interior Bailey McCarthy, proprietara buticului Biscuit si autoarea blogului Peppermint Bliss, atribuie pasiunea ei pentru viata la tara amintirilor placute din copilarie, de la ferma bunicului ei din Brookshire, Texas.

Designerul si-a dorit ca si copiii ei sa aiba o experienta similara. Prin urmare, atunci cand ea si sotul ei Pit au descoperit o ferma fermecatoare, au facut tot posibilul sa devina a lor. Bailey a reusit sa ofere acestei case un look fresh si atemporal in acelasi timp.

Citeste si: O casa in stil country pentru o familie cu copii

Vechiul proprietar a restaurat aceasta casa veche de 100 de ani inainte de a o vinde. Prin urmare, bucataria nu a necesitat multiple imbunatatiri. Aceasta incapere a avut nevoie doar de cateva upgradari simple, de ordin estetic, care au demarat cu vopsirea a diverse suprafete. Atunci cand proprietarii s-au mutat aici, peretii bucatariei erau bej, iar mobilierul de bucatarie  (pana in tavan) era alb. O alta interventie la nivelul mobilierului a fost inlocuirea blatului din granit. Rafturile montate in perete se numara, de asemenea, printre elementele adaugate in decor. Pe aceste rafturi simpatice este expusa colectia de obiecte din cositor.

Citeste si: Casa rurala intr-o zona pitoreasca

Amenajarea diningului a avut ca punct de plecare vegetatia bogata din gradina, care poate fi admirata gratie ferestrelor enorme. Prin urmare, elementele decorative au fost alese in culori naturale (diverse nuante ale lemnului si verde), puse in evidenta cu ajutorul fundalului alb. Candelabrul (lasat de fostul proprietar) se integreaza perfect in decor. Scaunele au fost vopsite de Bailey intr-o nuanta de verde (culoarea marului crud) pentru a aduce cateva accente de culoare. Desi este rustica, amenajarea se compune din elemente realizate in stiluri diferite, cum ar fi covorul roz pal de inspiratie orientala.

Citeste si: Farmecul vietii intr-o casa rustica

Camera de zi a fost proiectata in asa fel incat sa ofere spatiu suficient pentru toata familia (de relaxare, joaca etc.). Culorile calde si tapiteriile creeaza o atmosfera calda si prietenoasa.

Dormitoarele au fost amenajate diferit, in functie de destinatar si nevoile acestuia. Este de remarcat faptul ca atat dormitorul matrimonial, cat si dormitoarele copiilor au la baza materiale si culori naturale si multe detalii de inspiratie rustica. Nu lipsesc jucariile - animale si pasari de curte in miniatura.

Citeste si: Marea evadare din orasul aglomerat: casa in suburbie

Daca aveti rabdare sa accesati fiecare imagine din galeria foto, veti cunoaste si minunata familie, reunita intr-o fotografie memorabila: Bailey, Pit, Harry (11 luni), Grace (3 ani) si caprita lor, pe care au botezat-o Calamity Jane. Probabil, poneiul a refuzat sa ia parte la sedinta foto.

Loading...

Comentarii

Newsletter