O casa de tara cu farmec

13 aprilie 2016 , 2324 afisari

Punem pariu ca intr-o astfel de casa vei incepe sa iubesti viata la tara. Resedinta indeplineste toate conditiile pentru a te bucura de un trai tihnit, frumos si linistit.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Situata intr-o zona rurala cu foarte multa verdeata, casa este inconjurata de o gradina splendida si un teren cu legume. In apropierea acesteia se afla si un mic lac. Barca, vaslele si ratele compun un cadru de-a dreptul idilic.

Interiorul casei amenajat in stil rustic este la fel de cuceritor. In bucatarie, scaunele si masa din lemn de pin reproduc atmosfera specifica din casele rurale. Amenajarea este completata cu detalii in ton: vase cu miere de casa asezate pe masa de dining. Doar cateva accente moderne (cum ar fi tabloul de pe perete) „tradeaza” faptul ca avem de-a face cu o locuinta contemporana.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Finisajele si elementele de decor ii ofera livingului acel aer timeless: grinzi din lemn, canapele in culori neutre, tesaturi cu imprimeuri florale.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Mobilierul din lemn intr-o nuanta inchisa completeaza grinzile originale. Tapetul tonifiaza incaperea si ii ofera un sarm aparte.

Dormitorul matrimonial este amenajat clasic. Tablia patului si accesoriile roz aduc o atingere feminina in decor.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

O barca simpatica decoreaza pervazul ferestrei din baie, amenajata, de asemenea, in culori neutre.

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Loading...

Comentarii

Newsletter