O casa cuceritoare prin culorile calde

09 decembrie 2016 , 4993 afisari

Aceasta casa fermecatoare reprezinta caminul perfect pentru cei care tanjesc dupa confort si liniste intr-un mediu atragator. Conceptul de design are la baza ideea de spatii deschise, care comunica intre ele, atat prin modul in care sunt compartimentate, cat si prin finisaje si culori.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Zona de zi este de tip open-space, cu trecere fluida de la o functiune la alta. De exemplu, delimitarea livingului de zona de dining este aproape imperceptibila. Bucataria pastreaza un aspect aerisit si se integreaza perfect in imaginea de ansamblu. Pardoseala din lemn si suprafetele placate cu piatra naturala ofera acestui interior un aer foarte natural si homey.

Peretii si accesoriile pentru ferestre in culori neutre creeaza in living o atmosfera confortabila si relaxanta. La aceasta contribuie si suprafetele mari vitrate care permit luminii sa inunde incaperea. Decorul se axeaza pe piese de mobilier pe masura, cum ar fi sezlongul cu aer vintage. Aceeasi „atingere” de vechi o au si canapelele cu picioare din lemn. Biblioteca se compune din doua rafturi incastrate partial in perete. Semineul amplasat intre cele doua rafturi reprezinta punctul focal al incaperii.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Amenajarea bucatariei imbina armonios materiale si culori. Pardoseala calda din lemn este temperata de peretele din piatra. Nuantele de bej ale finisajelor sunt completate de nuanta placuta de gri a mobilierului. Ingeniozitatea designerilor se reflecta in faptul ca au gasit solutii de depozitare si integrare a electrocasnicelor fara sa aglomereze spatiul si fara sa se abata de la conceptul de design. De exemplu, unul dintre pereti a fost acoperit cu mobilier, dar care integreaza si cuptorul. Lampa orientala adauga un plus de farmec si intimitate incaperii.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Dormitorul continua linia de amenajare a casei. Usa cu panouri duble permite patrunderea luminii naturale, dar ofera si o vedere mai ampla a peisajului. Aceasta incapere se continua cu o terasa superba amenajata cu plante si flori in ghivece mari. Accesoriile pentru pat in culori pastelate, roz si gri deschis, sunt in ton cu schema de culori blande, utilizata in celelalte incaperi.

Pentru o vizualizare completa a acestei case acceseaza galeria foto.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Sursa foto: http://adorable-home.com

Loading...

Comentarii

Newsletter