O bijuterie in inima naturii: casuta de weekend

07 ianuarie 2016 , 2137 afisari

Uneori, mini vacantele de weekend sunt mai mult stresante decat relaxante: cheltuiti multi bani, pierdeti mult timp cu transportul... Ei bine, iata o solutie ca weekendurile sa se transforme in momente de maxima relaxare.

O companie americana pune la dispozitia clientilor casute de vacanta/weekend care pot fi locuite prin inchiriere. Astfel, contra unei sume (99 de dolari pe noapte), utilizatorii se pot bucura de natura si liniste, dar cu conditiile si confortul de acasa. Casutele sunt amplasate intr-o padure, la doua ore distanta de Boston (cu masina).

Citeste si: O casa de vacanta altfel

Acest tip de case ar putea deveni viitorul turismului de weekend, iar daca privesti cu atentie interiorul unei astfel de case (vezi galeria foto), vei intelege de ce.

Amenajarea interiorului este compacta si foarte practica, desi scopul acesteia este de relaxare. Casuta beneficiaza de spatiu pentru dormit (dormitor), spatiu de relaxare, mini bucatarie, baie si spatii de depozitare. In plus, prin modul in care sunt amplasate ferestrele, utilizatorii pot admira peisajele din jur, fiind non stop conectati la natura. Interesant, nu?

Sursa foto: www.techinsider.io

 

 

 

Comentarii

Newsletter