Mix de stiluri intr-o casa englezeasca

16 martie 2016 , 1150 afisari

Desi reprezinta o constructie noua, aceasta casa, situata in West Sussex, Anglia, integreaza elemente traditionale, care ii ofera acel sarm country, si accente marine in culori neutre, care compun o atmosfera de vacanta.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Farmecul locuintei este dat de modul in care aceste elemente traditionale sunt asociate cu cele de inspiratie marina, fapt care se remarca inca de la intrare. Holul are caracteristici propii: eclectic, luminos, aerisit si plin de caracter. Spatiul de sub scara a fost valorificat prin instalarea unei banci cu aspect antic, foarte utila atunci cand vrei sa te incalti/descalti. Masuta de vizavi transmite, de asemenea, acea senzatie de moda veche. In schimb, scara si balustrada sunt albe, luminoase si realizate in stilul celor din casele aflate pe zonele de coasta.

Livingul te intampina cu o zona de relaxare, cu podea din ardezie, arzator din lemn si cateva piese de mobilier de sedere. In continuarea acesteia se afla zona de socializare, amenajata, de asemenea, cu multe elemente si texturi naturale. Peretele acoperit cu panouri din lemn vopsite in alb face trimitere la decorurile marine.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Bucataria si diningul sunt captivante prin mobilierul realizat in stil rustic. Masa mare de dining este vedeta amenajarii si reprezinta punctul de intalnire a unei familii numeroase. Aceste doua functiuni se afla in plan deschis.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Dormitoarele imbina, de asemenea, elemente rustice si de inspiratie marina. Acestea sunt finisate cu materiale naturale si amenajate in tonuri neutre. Toate induc stari de liniste, calm si relaxare.

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

Baia este amenajata simplu, insa contine un element unic, si anume cada din metal care ofera incaperii un aer opulent.

Sursa foto: www.housetohome.co.uk

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern

Comentarii

Newsletter