Inspiratie si bun-gust intr-o superba casa din Texas

13 noiembrie 2014 , 3483 afisari

Aceasta frumoasa casa din Austin, Texas, a fost proiectata de Ryan Street & Associates, care au acordat atentie egala fiecarui detaliu, astfel incat rezultatul sa fie o resedinta armonioasa, spectaculoasa si confortabila.

Finisajul exterior este realizat din mai multe tipuri de materiale care se pun in valoare reciproc, iar in ceea ce priveste culorile, s-a utilizat maro cald, precum si nuante pale de bej, impreuna formand un contrast elegant. In interior, pe langa aceste culori, se gasesc si diferite tonuri de crem, gri, negru si accente de rosu.

Tavanele inalte si suprafetele vitrate generoase ofera casei multa lumina si ventilatie naturala. Constructia are la baza un joc al volumelor, cu multe deschideri catre exterior, prin care se creeaza o interesanta corespondenta intre elementele din interior si cele de la exterior.

Amenajarea locuintei a avut la baza un layout curat si simplu, iar nota eleganta a fiecarei incaperi este obtinuta prin elementele decorative rafinate si scumpe.

Zona de zi se remarca la nivelul finisajelor prin asocierea materialelor reci, utilizate la pereti, cu cele calde, care se regasesc la pardoseala si tavan (tavan din lemn cu grinzi tot din lemn).

Dormitorul continua linia de amenajare a zonei de zi. Finisajele calde si accesoriile elegante si calduroasencompun un decor sofisticat, dar primitor.

Bucataria si baia imbina perfect latura estetica cu cea functionala. Ambele au la baza un design elegant, cu linii curate si detalii atent controlate.

Loading...

Comentarii

Newsletter