Garaj convertit intr-o casa confortabila

30 ianuarie 2015 , 2345 afisari

Putini are crede ca un garaj aflat intr-o stare foarte precara poate deveni o locuinta spatioasa si perfect functionala. Studioul italian Ego Vitamina Creativa a demonstrat prin acest proiect ca se poate.

Situata in Cuneo, Italia, si botezata „Casa LD”, aceasta proprietate este un exemplu graitor de garaj transformat in casa de familie spatioasa si confortabila. Elementul care ofera prestanta interiorului este lemnul, utilizat la podea, tavan, lambriuri. Aceste finisaje fac spatiile sofisticate, elegante si primitoare.

Fundalul din lemn este pus in evidenta prin schema de culori – bej si roz gheata. De fapt, gama de culori se reduce la negru, alb, bej si roz, cu accente ocazionale de verde (acvariul de langa scara, plantele din living etc.).

Livingul, diningul si bucataria nu ocupa suprafete foarte mari, dar, gratie layout-ul propus de decoratori, aceste spatii par generoase. Lumina naturala care patrunde prin ferestre creeaza, de asemenea, senzatia de spatialitate.

Designul acestui interior include si cateva elemente spectaculoase. De exemplu, peretele de langa scara are multe decupaje (forme geometrice), care ofera interiorului un aspect contemporan si minimal.

Loading...

Comentarii

Newsletter