Decor modern si elegant intr-o casa din Ucraina

04 martie 2015 , 2739 afisari

Initial, amenajarea acestei case din Ucraina a constat in cateva modificari minore. Treptat, cu ajutorul materialelor, texturilor si culorilor, designerii de la Svoya Studio au transformat radical imaginea incaperilor.

Spatiile incanta prin complexitatea amenajarii si impresioneaza prin puterea decorativa a  materialelor naturale. Locuinta ofera o experienta tactila si vizuala bogata. De exemplu, cadrele, realizate cu o atentie deosebita, se completeaza reciproc, creandu-se astfel o sinergie de forme, culori si texturi.

Ispirati de pasiunea proprietarului pentru peisagistica, designerii au introdus in decor materiale si culori naturale, cum ar fi verde si maro. Astfel, se creeaza un echilibru placut intre elementele organice si metalele reci. Panourile verzi din plante (o specie de muschi), utilizate ca arta de perete, alterneaza cu panourile din lemn. Acestea reprezinta un fundal spectaculos pentru elementele decorative.

In acest interior, peretii au primit o atentie speciala deoarece imbina materiale, culori, texturi si lumini cu un impact vizual uimitor.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter