Cum arată cabana lui Moș Crăciun

24 decembrie 2016 , 2761 afisari

Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna asociate cu colinde și brazi impodobili, cu aromele îmbietoare ale cozonacilor, scorțișoarei și portocalelor proaspete, cu atmosfera caldă din sânul familiei și, nu în ultimul rând, cu Moș Crăciun și cu cadourile pe care le așteptăm cu nerăbdare de la el la fiecare sfârșit de an. 

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Gândul că de Crăciun Moșul se strecoară în casele noastre pentru a lăsa cadouri sub bradul împodobit nu îi bucură numai pe cei mici, ci și pe adulții care își reamintesc cu drag de copilărie. Dar, de unde vine Moș Crăciun? La această întrebare știe să răspundă aproape oricine, dar nu mulți știu adresa exactă a Moșului sau cum arată casă acestuia de la Polul Nord

Ei bine, noi am găsit cabana lui Moș Crăciun scoasă la vânzare pe cunoscutul site de imobiliare Zillow, pentru aproximativ 657.000 $. Locuința rustică a Moșului este așa cum probabil ți-o imaginezi: plină cu jucării, ghirlande colorate și accesorii roșii, dotată cu un șemineu gigantic și decorată cu mobilier din lemn natural care desăvârșește aspectul rustic. 

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Proprietatea ocupă 25 de acri, iar casa construită în anul 1822 a fost renovată în urmă cu trei ani, astfel că elementele rustice se îmbină elegant cu aspectul contemporan. Holul de la intrare al cabanei cu suprafața construită de 232 mp conduce spre un living primitor al cărui punct de atracție este șemineul opulent, construit de la podea până în tavan. Bucătăria Moșului este o adevărată declarație de stil și include un cuptor gigantic cu 12 compartimente pentru gătit. Mmm… deja îți imaginezi cum prăjiturile sunt servite fierbinți în sala de dinning, nu-I așa? 

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Din dormitorul principal poate fi admirată o panoramă montană superbă, iar camerele primitoare pentru oaspeți garantează că orice invitat se va simți confortabil în casa Moșului. Impresionat este și atelierul de lucru, unde găsim două ferestre care compun un design circular, întretăiat de o etajeră plină cu jucării. 

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

Cabana din bușteni cu paturi supraetajate, draperii și carpete rustice, candelabre din fier forjat, dar și opere de artă în ton cu sezonul rece, dispune de garaj suficient de încăpător pentru sania lui Moș Crăciun, dar și de grajd cu opt locuri pentru renii săi. Desprinsă parcă din povești, casa are trei dormitoare și două băi, iar cei interesați pot vedea și un țur virtual care oferă imagini de neuitat. 

Pentru mai multe imagini cu această cabană rustică superbă accesează galeria foto.

Sursa foto: www.zillow.com

Citește si: Apartament mic, cald si luminos
Loading...

Comentarii

Newsletter